Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

Adacta Advokatbyrå

Alla jobb hos Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå söker fler affärsjurister

Som ett led i vår fortsatta expansion söker Adacta Business Malmökontor advokater/biträdande jurister.
Adacta Advokatbyrå, Malmö, 1 oktober

Läs mer !
Visar annonser 1 till 1


1

Välkommen till Adacta Advokatbyrå

Om oss

ADACTA Advokatbyrå erbjuder högkvalitativa juridiska tjänster till såväl privatpersoner som små och medelstora företag med tyngdpunkt på humanjuridik.

ADACTAs advokater finns i Malmö, Lund, Karlskrona och Köpenhamn, men vi åtar oss uppdrag från hela Sverige.

ADACTA består av ett nytänkande team som inte är rädda för att gå utanför de förutbestämda ramarna. Våra advokater och jurister är aldrig rädda för att prova nya grepp eller lyssna på era idéer. Vår erfarenhet bekräftar att detta är något som våra klienter uppskattar.

ADACTA inser vikten av att det finns en förutsebarhet för klienten rörande vilka kostnader ett framtida uppdrag är förenat med. ADACTA lämnar alltid tydlig information om vilka kostnader klienten kan förvänta sig i ett ärende. I många fall kan vi redan innan uppdraget inleds lämna ett fast pris för uppdragets utförande.

ADACTA kan naturligtvis även hjälpa till med ansökan om både rättshjälp och rättsskydd.

ADACTA är advokatbyrån som alltid sätter dig i första rummet. Inget ärende är för stort eller för litet för våra advokater. Vår filosofi är istället att alltid bistå våra klienter med högkvalitativ och effektiv juridisk rådgivning.

För ADACTA är det viktiga att du som klient efter avslutat uppdrag känner att ditt ärende har fått den uppmärksamhet och det engagemang som det förtjänar.

Om du är nöjd är vi nöjda.

Välkommen med din förfrågan om hur vi kan hjälpa dig.