Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Bolagsjurist till Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 31 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för ca 97% av intäkterna. Med ca 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell Legal är en nystartad koncernfunktion som stödjer verksamheten i samtliga sju länder som Ahlsell verkar i. Övergripande syfte är att genom sin expertis stödja strategiska initiativ för att skapa lönsam tillväxt samt minska riskexponeringen i Ahlsells dagliga verksamhet. Efter intensiva uppstartsår och utökade ansvarsuppgifter är Ahlsell Legal nu redo att ta in ytterligare en jurist till huvudkontoret i Stockholm.


Dina arbetsuppgifter
Som bolagsjurist på Ahlsell kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av frågor i de olika jurisdiktionerna. Arbetet sker tvärfunktionellt och alltid i nära samarbete med den affärsdrivande organisationen. Rollen kommer att vara särskilt inriktad mot att hantera alla typer av kommersiella avtal men du kommer även arbeta med förvärv och bolags-, försäkrings-, logistik-, IT-, GDPR-, HR-, hyres-, IP- och tvistefrågor. Att hålla internutbildningar och bidra till koncernens hållbarhetsarbete är en naturlig del av uppgifterna.

Hos oss kommer du få driva egna projekt och förhandlingar samt ges en sällsynt möjlighet att medverka till vidareuppbyggnaden av Ahlsell Legal. Du kommer att rapportera till Chefsjuristen.

För att passa i rollen måste du trivas med att arbeta kundfokuserat och på ett proaktivt sätt. Du behöver vara öppen, nyfiken, ödmjuk och prestigelös samt sträva efter att leverera uppgifterna med enkelhet. Samtidigt förväntas du vara ansvarstagande och ha hög integritet. Förmågan att kunna fatta snabba men väl avvägda beslut är viktig.


Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med goda resultat samt har ca tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå. Du har färdigheter i att arbeta med kommersiella avtal, gärna inom entreprenad och/eller IT, samt M&A. Ahlsells koncernspråk är svenska men du behöver även behärska engelska i tal och skrift. Talar du dessutom norska eller finska eller har kunskaper i konkurrensrätt, hyresrätt eller IP är det meriterande.


Vad kan Ahlsell erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en utmanande bolagsjuristroll med brant utvecklingskurva, som både ger och kräver ansvarstagande och självständighet. Vi är ett snabbt växande bolag som präglas av aktivitet, effektivitet och en vilja att fånga nya möjligheter. Du kommer arbeta med lokala ledningspersoner och du kommer vara en stor del av Ahlsell Legals vidare professionalisering. Resor förekommer.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27 eller mejla till zarina.virsholm@sharprecruitment.se.
Ansök nu

 

 


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Ahlsell

Bolagsjurist till Ahlsell

Hos oss kommer du få driva egna projekt och förhandlingar samt ges en sällsynt möjlighet att medverka till vidareuppbyggnaden av Ahsell ...
Ahlsell, Stockholm, 21 maj

Läs mer !
Alla jobb hos Ahlsell

Liknande jobb Bolagsjurist till Ahlsell

Bolagsjurist till Ahlsell

Hos oss kommer du få driva egna projekt och förhandlingar samt ges en sällsynt möjlighet att medverka till vidareuppbyggnaden av Ahsell ...
Ahlsell, Stockholm, 21 maj

Läs mer !

Bolagsjurist (vikariat om 8 månader)

Vi söker för kunds räkning en bolagsjurist med tillträde omgående. Tjänsten är ett vikariat om 8 månader med möjlighet till fast anställ...
Von Feilitzen, Stockholm, Igår

Läs mer !

Affärsdriven bolagsjurist till Areim i Stockholm

Som bolagsjurist på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor
Areim, Stockholm, 21 maj

Läs mer !

Erfaren affärsinriktad fastighets- och bolagsjurist till HSB Riksförbund

Vi söker nu en fastighets- och bolagsjurist som delar våra värderingar och vill skapa det goda boendet tillsammans med oss.
HSB, Stockholm, 20 maj

Läs mer !

Insatt söker senior jurist till Jönköping

Vill du vara med och förändra juristbranschen? Vi söker nu dig som är senior jurist och som vill arbeta i en konsultroll som outsourcad ...
Jurek Bemanning, Jönköping, 28 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till Sinch

I din roll som bolagsjurist arbetar du med affärsrelaterad juridik, framförallt kommersiella avtal på engelska.
Jurek Bemanning, Stockholm, 13 juni

Läs mer !

Jurister som vill arbeta som konsulter sökes

Nu söker vi konsulter och underkonsulter inom juridik till vårt nätverk i Stockholm.
Jurek Bemanning, Stockholm, 13 juni

Läs mer !

Bolagsjurist till IP-Only

IP-Only har de senaste åren utmanat de traditionella telekomstrukturerna. Nu söker vi en engagerad och initiativrik Bolagsjurist.
Jurek Bemanning, Stockholm, 26 mars

Läs mer !

Bolagsjurist till Strömma Turism & Sjöfart AB

I din roll som bolagsjurist arbetar du främst med affärsrelaterad juridik, framförallt olika typer av avtal. Du ger juridiskt stöd...
Jurek Bemanning, Stockholm, 16 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till konsultuppdrag

För kunds räkning söker vi en bolagsjurist för ett konsultuppdrag på ca 8 månader med start i juni 2019.
Jurek Bemanning, Solna, 11 juni

Läs mer !