Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Exploateringsingenjör

Om arbetsplatsen

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa? 


Planenheten och Stabsenheten på Förvaltningen för samhällsplanering består av 10 medarbetare som arbetar med fysisk planering, mark och exploatering samt karta, mätning och GIS. Vi är placerade i kommunhuset centralt i Alvesta i direkt anslutning till resecentrum, med goda reseförbindelser. Hos oss blir du en del av en arbetsplats som erbjuder god stämning, där medarbetarens kompetens tillvaratas och där balans mellan arbete och fritid känns självklar. Förvaltningen står för ett ledarskap som är tillgängligt, öppet för synpunkter och förslag i en verksamhet som strävar efter att utveckla både individer och sig själv.
Välkommen att bli del av vår gemenskap och framåtanda!

Arbetsuppgifter

Som exploateringsingenjör i Alvesta kommun får du ett varierande och stimulerande arbete med stora möjligheter till professionell utveckling.
Du kommer att arbeta med planerings- och genomförandefrågor kopplade till kommunens fysiska utveckling i alla skeden av samhällsplaneringen. Arbetsuppgifterna består till exempel av förberedelser för lantmäteriförrättningar, arbeten i mätnings- och fastighetsrättsliga frågor, marknadsföring och markförsäljning samt stor delaktighet i exploateringsprojekt.
Inriktningen på arbetsuppgifterna kan anpassa med hänsyn till din bakgrund och erfarenhet.
Du kan komma att delta i informationsmöten med allmänheten samt svara på frågor och ge upplysningar kring kommunens arbete inom samhällsplanering.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning som ingenjör på högskolenivå, gärna med inriktning mot lantmäteri, fastighetsjuridik, mätning eller annan utbildning vi finner likvärdig. Du har stort intresse i fastighetsrättslig lagstiftning och tillämpning.
Erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning är meriterande.
Du är kommunikativ och trivs i sammanhang där du samverkar med andra. Yrkesrollen ställer krav på att du är drivande, arbetar strukturerat och lösningsfokuserat samtidigt som du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A782627/2018

Övrigt

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

 

Generell information

Sista ansökningsdag

2018-06-01

Arbetsplats

Kronobergs län

Kommun

Alvesta

Yrkeskategori

Exploateringsingenjör

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Läs mer

Alvesta kommuns hemsida

Kontaktpersoner

Magnus Wigren

Tf. Förvaltningschef 0472-150 68

Patrik Karlsson

Planchef 0472-15288

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juni . Arbetsort : Alvesta . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Alvesta kommun

Exploateringsingenjör

Som exploateringsingenjör i Alvesta kommun får du ett varierande och stimulerande arbete med stora möjligheter till professionell utveck...
Alvesta kommun, Alvesta, 14 maj

Läs mer !
Alla jobb hos Alvesta kommun

Liknande jobb Exploateringsingenjör

Exploateringsingenjör

Som exploateringsingenjör i Alvesta kommun får du ett varierande och stimulerande arbete med stora möjligheter till professionell utveck...
Alvesta kommun, Alvesta, 14 maj

Läs mer !