Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Fastighetsförvaltare

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.TROR DU ATT NÄRHET TILL DINA HYRESGÄSTER ÄR NYCKELN TILL NÖJDA HYRESGÄSTER?
Kungsleden är den största kommersiella fastighetsägaren i Danderyds kommun. Kungsleden arbetar med kluster i sina bestånd med syftet att vara verksamhetsnära fastigheterna och hyresgäster lokalt på plats. Vi söker dig som trivs bäst i rollen när du har förmånen att arbeta nära dina hyresgäster, arbeta i en familjär miljö med ett prestigelöst team, du har en förmåga och drivs av att bygga långsiktiga relationer – känner du dig träffad, då är detta rollen för dig.

Ditt skrivbord finner du ett stenkast från Mörby Centrum, som med sin om och tillbyggnad blir Danderyd Centrum. Här finns en blandning av butiker, livsmedelshandel restauranger & caféer, banker, postombud, träningscentrum samt annan privat och kommunal service. Här har du verkligen närhet till service och naturområden och läge alldeles bredvid E18.

I april 2019 flyttade teamet i Danderyd till nyrenoverade lokaler, så du sitter i mycket fräscha och öppna lokaler. Läs gärna mer här: 
https://www.kungsleden.se/danderyd/


OM TJÄNSTEN

Som förvaltare på Kungsleden har du ett helhetsansvar för, och driver utvecklingen av dina fastigheter för att möta kundens efterfrågan på bästa sätt och säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Du arbetar kontinuerligt med att bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Du jobbar tätt tillsammans med uthyrare, teknisk förvaltare, projektledare och entreprenörer. Du rapporterar till marknadsområdeschef Eva-Lotta.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande
 • Agera som representant för bolaget gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden
 • Ansvar för fastigheternas affärsplan, budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål
 • Vårda kundrelationer och uppfylla Kungsledens kundlöften
 • Omförhandling av hyresavtal i syfte att alltid erhålla marknadsmässiga villkor
 • Initiera och följa upp hyresgästanpassningar samt ombyggnads-/underhållsprojekt


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer och trivs som bäst en roll där du får förmånen att arbeta nära och hands-on gentemot dina hyresgäster. Vi söker dig som:

 • Har eftergymnasial utbildning (YH alt. Högskola/ universitet) alternativt motsvarande erfarenhet från branschen och förvaltarrollen
 • Har erfarenhet av kommersiell förvaltning och drivit ett fastighetsbestånd med budget och resultatansvar
 • Har god dokumenterad förhandlingsvana
 • Har en förståelse för fastighetsekonomi och vad som driver värde och affären
 • Har körkort


PERSONLIGA EGENSKAPER 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala färdigheter. Vi söker dig som är en självgående do:er, du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har ett serviceinriktat bemötande genom att du är uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, såväl internt som externt. Du säkerställer att budskap når fram samt påminner och följer upp. Du är vidare strukturerad och har en god ekonomisk medvetenhet, du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.


KUNGSLEDEN ERBJUDER DIG

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar ca 110 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling.


ANSÖKAN

Om du tycker att tjänsten som förvaltare stämmer in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Kungsleden AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din profil på www.fasticonjobb.se .

Då vi tillämpar ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen den 2 juni 2019. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på 073 415 43 21 alternativt 
linnea.nilsson@fasticon.se

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.seNyckelord

Kommersiell förvaltning, Kundrelationer, Kungsleden, Körkort

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

Kungsleden Fastighets AB HK

Svärdvägen 13

182 33 Danderyd

Hemsida

www.kungsleden.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Fastighetsförvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kundservice


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Fastighetsförvaltare

Här får du förmånen att arbeta med förvaltning, utveckling och förädling av Stendörrens fastigheter.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 16 maj

Läs mer !

Förvaltare

Fastpartner söker en förvaltare som är ansvarig för bolagets fastigheter i Stockholms City och Solna.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 15 maj

Läs mer !

Fastighetsförvaltare

Vi söker dig som trivs bäst i rollen när du har förmånen att arbeta nära dina hyresgäster, arbeta i en familjär miljö med ett prestigelö...
Fasticon Kompetens, Stockholm, 9 maj

Läs mer !

Projektledare

Vill du leda stora komplexa stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer?
Fasticon Kompetens, Uppsala, 7 maj

Läs mer !

Asset manager

Gillar du både strategisk och operativ förvaltning och kan tänka dig att jobba inom logistik, bostäder och samhällsfastigheter?
Fasticon Kompetens, Stockholm, 29 april

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Vi söker dig som trivs bäst i rollen när du har förmånen att arbeta nära dina hyresgäster, arbeta i en familjär miljö med ett prestigelö...
Fasticon Kompetens, Stockholm, 9 maj

Läs mer !

Fastighetsförvaltare

Här får du förmånen att arbeta med förvaltning, utveckling och förädling av Stendörrens fastigheter.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 16 maj

Läs mer !

Kontraktsförvaltare

Som Kontraktsförvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och leverera högsta kvalitet i förvaltnings...
Newsec, Stockholm, 9 april

Läs mer !

Kommersiell Fastighetsförvaltare till JM Fastighetsutveckling - Stockholm

Är du en kommersiell förvaltare som vill vara med och bidra till utvecklingen av JMs fastighetsbestånd?
Newsec, Stockholm, 15 maj

Läs mer !

Förvaltare

Fastpartner söker en förvaltare som är ansvarig för bolagets fastigheter i Stockholms City och Solna.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 15 maj

Läs mer !