Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Hyresförhandlare

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Koncernen hade 2017 en omsättning på drygt 37 miljarder SEK och cirka 31 000 medarbetare. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss gärna på PostNord.com


Vill du bli en del av PostNords dynamiska team och vara företagets representant ut mot fastighetsmarknaden i hyres- och etableringsfrågor. Då är det här rätt tjänst för dig! Vi söker dig som kan hyresjuridik och vill vara med på PostNords förändringsresa i att utveckla nya logistiklösningar för e-handel.

Tjänsten
Som hyresförhandlare ingår du i avdelningen Property & Projects i ett team som består av projektledare och hyresförhandlare. Du kommer att vara företagets representant mot fastighetsmarknaden inom ditt geografiska område. Avdelningens uppgift är att förse verksamheten med ändamålsenliga lokaler för att säkerställa verksamhetens framtida behov.

I rollen som hyresförhandlare ansvarar du bl.a. för förhandling och omförhandling av hyresavtal. I rollen har du många olika kontaktytor såsom kommuner och andra kommersiella intressenter i syfte att hitta möjliga etableringar i tidiga skeden. I projekten är du med som delprojektledare och ansvarar för hela hyreskontraktet, vilket kan vara stora komplexa förhyrningar för terminaler till mindre förhyrningar. Du utgår från huvudkontoret i Solna och rapporterar till Chef Property & Projects.

Arbetsuppgifter:

 • Bevaka hyresportföljen
 • Förhandla och omförhandla hyresavtal, hantera uppsägningar samt handlägga ärenden i hyresnämnden
 • Upprätta beslutsunderlag
 • Bevaka den interna och externa marknaden avseende lokaler, tillgänglig mark mm
 • Kontakt, dialog samt förhandling med kommuner och andra aktörer på marknaden
 • Inom ett givet område ansvara för dialog med PostNord-koncernens verksamheter
 • Ansvara för relation och kommunikation med fastighetsägare och förvaltare inom givet ansvarsområdet
 • Skriva markreservationsavtal
 • Formulera hyresavtal
 • Lokalsökning nyetableringarr

Kvalifikationer:

 • Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, gärna inkluderande hyresjuridik.
 • Gedigen erfarenhet av hyresförhandling,
 • God kunskap om hyresmarknaden
 • Mycket god kunskap inom det hyresrättsliga området.
 • Goda kunskaper om hela inhyrningsprocessen
 • Erfarenhet av kommersiella lokaler är start meriterande
 • Goda kunskaper av Office-program

Personliga kompetenser: 
För att du ska passa in i den här rollen är du ansvarstagande, självgående och har förmågan att anpassa dig. Du trivs med att ha många kontaktytor och är tillmötesgående. Du är kvalitetsmedveten och förstår och tillämpar affärsmässiga principer.

Du erbjuds
Du erbjuds ett arbete i en internationell koncern som präglas av samarbete och öppenhet. På PostNord får du arbeta med Corporate Real Estate i en multikulturell miljö i fina aktivitetsbaserade lokaler i Solna tillsammans med trevliga kollegor!

Mångfald är en naturlig del i Postenkoncernens verksamhet. Vi välkomnar gärna dig som liksom vi ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.se/fackliga

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PostNord med Fasticon Kompetens AB. Därav är PostNords önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB.  

För att söka tjänsten, registrera din cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är  2019-02-24

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann Dahlstedt på ann.dahlstedt@fasticon.se
 eller på 070-143 03 57.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Hyresförhandlare

Vill du bli en del av PostNords dynamiska team och vara företagets representant ut mot fastighetsmarknaden i hyres- och etableringsfrågor.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 25 januari

Läs mer !

Projektutvecklingschef till ny logistikenhet

Nu förbereder vi oss för ytterligare tillväxt genom att etablera en ny enhet i norden för logistik!
Fasticon Kompetens, Göteborg, 23 januari

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Hyresförhandlare

Hyresförhandlare

Vill du bli en del av PostNords dynamiska team och vara företagets representant ut mot fastighetsmarknaden i hyres- och etableringsfrågor.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 25 januari

Läs mer !