Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Fastighetskonsult till Fastighetsägarna MittNord i Örebro

Är du en strategisk förhandlare, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad?  Då kan du vara den vi söker!

 

Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring.

 

Om tjänsten

Som fastighetskonsult hos oss kommer du arbeta i en bred roll med fokus på att utveckla och driva hyresförhandlingar på uppdrag av våra kunder. Du kommer agera rådgivare till våra medlemmar i frågor som rör fastighetsförvaltning men även fastighetsjuridiska frågor. Du verkar för att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende över tiden. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster och andra myndigheter. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. Du är vårt ansikte utåt för fastighetsbranschen och du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice. Du kommer även ha möjlighet att medverka och leda utbildningar för våra medlemmar och medarbetare.

Den här tjänsten omfattar förhandlingsverksamheten i Örebro län med dess kringkommuner. Visst resande ingår i tjänsten varpå körkort är ett krav.

 

Att arbeta på Fastighetsägarna är så mycket mer än att bara arbeta med fastigheter. Vi skulle faktiskt vilja påstå att Fastighetsägarna förbättrar våra samhällen. Ett samhälle är en plats för människor och möten, kontor och butiker, vägar och trafik, skolor och sjukhus, torg och parker. I detta underbara myller av verksamheter står våra hus – det är här livet äger rum.

 

Din profil

Vi söker dig som sporras av förhandlingssituationen och som både har ett affärsorienterat och ett samarbetsinriktat arbetssätt. Du har en för tjänsten relevant högskoleexamen inom exempelvis juridik, ekonomi, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen är en stor tillgång i tjänsten.

För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann, tar egna initiativ och driver självständigt ditt dagliga arbete framåt. Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera din rådgivning på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-09. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Benny Axelsson, Förhandlingschef på telefon 070-589 79 95.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 29 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Fastighetsägarna

Fastighetskonsult till Fastighetsägarna MittNord i Örebro

Är du en strategisk förhandlare, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsma...
Fastighetsägarna, Örebro, 29 juni

Läs mer !
Alla jobb hos Fastighetsägarna

Liknande jobb Fastighetskonsult till Fastighetsägarna MittNord i Örebro

Fastighetskonsult till Fastighetsägarna MittNord i Örebro

Är du en strategisk förhandlare, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsma...
Fastighetsägarna, Örebro, 29 juni

Läs mer !

Förvaltningsrätten i Karlstad söker en eller flera rådmän

Domstolen är en modern arbetsplats där vi arbetar i team!
Domarnämnden, Karlstad, 18 juni

Läs mer !