Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Senior biträdande jurist inom Tech & Commercial till Hansen

Lockas du av tanken på att få följa snabbväxande tech-startups som Karma, Lysa och Voi på nära håll? Tycker du samtidigt att det är spännande att få jobba med etablerade bolag och investeringsfonder? Och är det viktigt för dig att arbeta med juridik i världsklass, men på en byrå som förstår att ambitiösa medarbetare kommer med en sund företagskultur? I så fall tror vi att Hansen är rätt ställe för dig. Vi är en lite annorlunda byrå som tycker att det är ett självändamål att våga göra på nya sätt, våga ha personliga relationer och våga driva såväl vår egna som våra klienters verksamheter framåt.

 

Till vår verksamhetsgrupp Tech & Commercial letar vi nu efter dig som har minst fyra års arbetslivserfarenhet av IT-relaterad juridik, immaterialrätt eller kommersiella avtal.

 

 

Om rollen

Du kommer att vara en viktig del i en grupp under uppbyggnad där du får stor möjlighet att påverka. I gruppen finns i dagsläget en delägare, en annan senior biträdande jurist och en junior biträdande jurist. Du kommer att arbeta brett med kommersiella avtal, IT-rätt och immaterialrätt och arbeta självständigt nära klienterna. Många av våra klienter är techbolag, vilket kräver ett särskilt intresse för ny teknik och nya idéer samt vana att arbeta strategiskt för att säkra rättigheter och immateriella tillgångar.

 

 

Om dig

Du har efter din juristexamen arbetat i ca 4–6 år inom IT-relaterad juridik, immaterialrätt eller kommersiella avtal, exempelvis på byrå eller bolag. Tingstjänstgöring är meriterande, men inget krav. Du är självgående i ditt arbete och är en analytisk och skicklig jurist. Förutom ett uppriktigt intresse för Tech & Commercial och förmåga att se juridiken ur klientens perspektiv, är du kommersiell och nyfiken och tror på idén om den specialiserade och spetsiga boutiquebyrån.

 

 

Om oss

Hansen erbjuder juridisk rådgivning i världsklass inom M&A, Management Advisory, Venture Capital och Tech & Commercial.

 

Vi är en ”boutiquebyrå” med en uttalad målsättning att bibehålla vårt spetsiga och seniora format. Dels för att våra klienter alltid ska kunna räkna med fokuserad och högkvalitativ rådgivning. Och dels för att vi vill arbeta i en familjär och personlig miljö.

 

Professionalism och passion är två av våra ledord. Vi är alla rätt så olika som människor här, men vi förenas av respekt och tolerans i förhållandet till såväl kollegor, som till klienter och till omvärlden. Öppenhet och vidsynthet är självklarheter när man arbetar hos oss.

 

På Hansen vill vi bidra till förändring och innovation och vi gillar att utmana vår egna konservativa bransch. Vårt mål är att både bidra med juridisk trygghet och med ett ökat värde i våra klienters bolag. Alltid. Varje gång.

 

Som arbetsgivare vet vi att goda prestationer på jobbet hänger ihop med en trygg och sund företagskultur. För att uthålligt prestera för våra klienter är det viktigt att vi är en bra arbetsplats och ger spelrum för våra medarbetares drömmar. Så även om våra uppdrag periodvis kräver mycket hög tillgänglighet och engagemang, så ser vi att över tid ska detta alltid kunna balanseras mot ett givande privatliv där intressen och familj ska få samma självklara utrymme.

 

Många av oss på Hansen har också ett stort intresse för olika typer av fysiska och idrottsliga utmaningar. Ibland gör vi det ihop, t.ex. i ”Hansen Running Club”. Men inget att oroas över om man inte gillar att springa. Vi ser fram emot att höra vad som gör just ditt liv rikare istället.

 

 

I denna process samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ron Cohen på telefonnummer 073-518 51 88 eller på ron.cohen@sharprecruitment.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.sharprecruitment.se. Du hittar också lyssna på när våra medarbetare berättar om Hansen på Jobcast: https://play.acast.com/s/8154bc56-bb11-55fe-93b6-b8f2f3d272c8/5e5cddd4360238502a172ae3.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Hansen Advokatbyrå

Senior biträdande jurist inom Tech & Commercial till Hansen

Till vår verksamhetsgrupp Tech & Commercial letar vi nu efter dig som har minst fyra års arbetslivserfarenhet av IT-relaterad juridik...
Hansen Advokatbyrå, Stockholm, 3 maj

Läs mer !
Alla jobb hos Hansen Advokatbyrå

Liknande jobb Senior biträdande jurist inom Tech & Commercial till Hansen

Senior biträdande jurist inom Tech & Commercial till Hansen

Till vår verksamhetsgrupp Tech & Commercial letar vi nu efter dig som har minst fyra års arbetslivserfarenhet av IT-relaterad juridik...
Hansen Advokatbyrå, Stockholm, 3 maj

Läs mer !

Linklaters söker jurister med fokus på M&A och capital markets till Stockholm

Linklaters är en av världens främsta advokatbyråer, den enda s.k magic circle byrån med närvaro i Norden.
Linklaters, Stockholm, 30 april

Läs mer !

Linklaters söker jurister med fokus på M&A och capital markets till Stockholm

På Linklaters är vi våra klienters tillförlitliga och innovativa rådgivare. Med 31 kontor i alla stora affärs- och finanscentra...
Linklaters, Stockholm, 4 maj

Läs mer !

Senior jurist med fokus på entreprenadrätt

MAQS Advokatbyrå söker till sitt Malmö-kontor en driven jurist med fokus på entreprenadrätt.
Jurek, Malmö, 15 april

Läs mer !

Employment Counsel to Kry

In this role you will work closely with the Sweden team and HR to provide legal support on all Swedish employment related matters
Jurek, Stockholm, 24 mars

Läs mer !

Biträdande jurist - konkurrensrätt och offentlig upphandling

Som biträdande jurist kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta brett inom främst konkurrensrätt
Jurek, Stockholm, 24 mars

Läs mer !

Interimsuppdrag - Proaktiv bolagsjurist till ett svenskt företag med global verksamhet

Vill du arbeta heltid inom en central juristavdelning som biträder affärsdivisioner med affärsjuridisk rådgivning?
HR Commitment, Stockholm, 19 april

Läs mer !

Senior arbetsrättsjurist till Transportföretagen!

Är du en erfaren och lösningsfokuserad arbetsrättsjurist som gillar förhandlarrollen?
HR Commitment, Stockholm, 29 april

Läs mer !

Jurist till rollen som rekryteringskonsult

Till Jureks Göteborgskontor söker vi nu en senior rekryteringskonsult till en ledande roll inom vårt affärsområde Law.
Jurek, Göteborg, 29 mars

Läs mer !

Regional Ethics & Compliance Officer to WSP

We are looking for an Ethics & Compliance Officer to our office in Stockholm.
WSP, Stockholm, 7 april

Läs mer !