Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

HSB

Alla jobb hos HSB

Erfaren affärsinriktad fastighets- och bolagsjurist till HSB Riksförbund

Vi söker nu en fastighets- och bolagsjurist som delar våra värderingar och vill skapa det goda boendet tillsammans med oss.
HSB, Stockholm, 20 maj

Läs mer !

Affärsinriktad fastighetsjurist till HSB Riksförbund

Vi söker nu ytterligare en fastighetsjurist som delar våra värderingar och vill skapa det goda boendet tillsammans med oss.
HSB, Stockholm, 20 maj

Läs mer !
Visar annonser 1 till 2


1

Välkommen till HSB

 

Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 548 000 medlemmar
  • ca 3 900 bostadsrättsföreningar
  • över 35 000 förtroendevalda
  • 31 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av våra medlemmar enligt principen en medlem – en röst. 

Som en kooperativ medlemsorganisation är vårt mål inte främst att göra så stora ekonomiska vinster som möjligt - vi ser vinst som ett  medel att tillsammans skapa det goda boendet. Därför går överskott alltid tillbaka till verksamheten för att vi ska kunna erbjuda ännu bättre nyproduktioner och ännu större trygghet i förvaltningen.

Vi gör skillnad

Vår målsättning har alltid varit att göra vardagen lite enklare. Därför uppfann vi sopnedkastet och tvättstugan, och därför vågar vi påverka orättvisor på högsta nivå. Om vi sedan tröttnar på byråkratin hittar vi egna lösningar på problemen.

Eftersom vi ägs av våra medlemmar för vi också medlemmarnas talan i politiken, kämpar för miljön där medlemmarna bor och är medlemmarnas röst i medierna. För oss är det viktigt att våra hus och bostadsområden håller och är trivsamma även i framtiden. Det betyder att allt måste bli rätt från början.

Det är vi som bygger våra hus och det är också vi som förvaltar och sköter om dem när byggkranarna och snickarna har åkt därifrån. På så sätt gör vi skillnad, eftersom vi kan garantera en alldeles särskild trygghet i att våra hus håller i längden.