Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Erfaren dataskyddsjurist till ICA-Gruppen

Vill du bidra till att säkra ett fortsatt intressant erbjudande för våra kunder på ICA? För att säkra ett attraktivt kunderbjudande krävs en god och ansvarsfull datahantering. En viktig del i detta är vårt dataskyddsarbete.

 

Vi söker nu en erfaren dataskyddsjurist till ICA Gruppens Privacy Office.

 

Om rollen

Du kommer att vara ansvarig för juridisk rådgivning i olika initiativ och projekt men också som rådgivare till de dataskyddsresurser som finns i de olika ICA-bolagen, dvs ICA Sverige, ICA Banken, ICA Försäkring, Apotek Hjärtat och Rimi Baltic-bolagen.

 

Din roll kommer att innefatta juridisk utredning, analys och rådgivning med förmåga till riskbaserade och pragmatiska avvägningar samt koordinering av ställningstaganden inom ICA Gruppen. Du kommer även indirekt leda andra dataskyddsexperter. Du har stort ansvar och möjlighet att utveckla din roll och din samverkan med olika intressenter i ICA-bolagen.

 

Som kollega i Privacy Office kommer du att arbeta nära andra dataskyddsexperter. Du kommer att rapportera direkt till Head of Privacy Office och organisatoriskt höra till avdelningen Juridik inom ICA Gruppen, med kontor i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi tillämpar ett hybridanpassat arbetssätt.

 

ICA erbjuder personlig utveckling samt vidareutbildning vid behov. Vi har också en aktivitetsbaserad och flexibel arbetsplats, bra luncher och trevliga kollegor.

 

Om dig

Vi söker efter dig med juristexamen och minst fyra års arbetslivserfarenhet inom dataskydd. Vi tror att du har arbetat verksamhetsnära med juridisk rådgivning av komplexa dataskyddsfrågor, gärna inom reglerade områden (bank /försäkring/apotek). Du har också erfarenhet av riskbedömningar och intresse för ny teknik och IT-säkerhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda andra.

 

Som en del av vårt team kommer du att vara en drivkraft, möjliggörare och ambassadör för dataskydd inom ICA och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en riktig lagspelare och har förmåga att både leda och engagera dina kollegor. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är trygg i dig själv, kommunikativ och tydlig. Vidare är du analytisk, men också lösningsorienterad. Du kan skapa förtroende och samhörighet men kan också utmana, om det behövs. Du vet också att den juridiska bedömningen är viktig och vågar stå för dina rekommendationer och beslut. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att ta stort eget ansvar.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

 

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Ellen From på 0733-44 47 48, ellen.from@sharprecruitment.se eller Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27, tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se

 

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. ICA strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Arbetsplatsen är rökfri och drogtestning tillämpas i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från ICA Gruppen

Erfaren dataskyddsjurist till ICA-Gruppen

Vi söker nu en erfaren dataskyddsjurist till ICA Gruppens Privacy Office.
ICA Gruppen, Stockholm, 10 november

Läs mer !
Alla jobb hos ICA Gruppen

Liknande jobb Erfaren dataskyddsjurist till ICA-Gruppen

Erfaren dataskyddsjurist till ICA-Gruppen

Vi söker nu en erfaren dataskyddsjurist till ICA Gruppens Privacy Office.
ICA Gruppen, Stockholm, 10 november

Läs mer !

Erfaren avtalsjurist till kyrkokansliet inom Svenska kyrkan

Nu söker vi dig med erfarenhet av kvalificerad juridisk rådgivning som vill ta dig an en bred och omväxlande roll ...
Svenska Kyrkan 3, Uppsala, 6 oktober

Läs mer !