Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Data Protection Officer till Sergel

På Sergel bryr vi oss om varandra och stärker individer genom goda insikter, omtanke och stort engagemang. Tillsammans jobbar vi med ett tydligt ägandeskap & delat ansvar gentemot våra uppdragsgivare som genererar långsiktiga & lojala affärsrelationer. Vi jobbar alltid för att hitta nya affärsmöjligheter, utmana marknaden och därmed bli än mer konkurrenskraftiga. Vi vill ständigt bibehålla en kultur där våra medarbetare kan utvecklas tillsammans med företaget och ha roligt med sina kollegor på vägen.

 

 

Arbetsuppgifter

Sergel Kredittjänster AB (Sergel) söker nu en Data Protection Officer (DPO) för Sverige.

 

Målsättningen med rollen som DPO är att säkerställa att personuppgifter inom Sergel behandlas med respekt och i enlighet med dataskyddsförordningen.

 

I rollen som DPO har du som ansvar att övervaka efterlevnaden av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning samt Sergels policy och riktlinjer inom dataskydd. Ditt ansvarar för att följa utveckling och rättspraxis inom lagstiftning relaterat till personuppgiftshantering.

 

Vidare ska du säkerställa att Sergel följer regelverket och genomför förändringar om det görs ändringar i regelverk. Du tar självklart en aktiv roll vad gäller omvärldsbevakning inom området. En stor del av ditt arbete handlar om att säkerställa kunskap om dataskyddsfrågor inom Sergels organisation och kontinuerligt informera organisationen och få dem att se det som en naturlig del i sin dagliga verksamhet att beakta dataskyddsfrågor. Du ska tillse att du som DPO löpande tillfrågas i ett tidigt stadium i varje ny process, ge råd gällande konsekvensbedömningar avseende dataskydd samt övervaka genomförandet.

 

Du kommer att samarbeta med och agera kontaktperson mot tillsynsmyndigheter, se över styrande dokument så som policy, riktlinjer och instruktioner gällande personuppgifter. I rollen igår även att se över IT-system och andra processer där personuppgifts behandlingar sker.

 

Du kommer även vara med att upprätta, ge råd och stöd i frågor inom biträdesavtal, kommersiella avtal och hantera personuppgiftsincidenter.

 

 

Vem är du?

Du har juristexamen och cirka 4 - 5 års arbetslivserfarenhet av arbete inom Data Protection, helst som DPO, från bolag, gärna inkassobolag, bank & finans eller advokatbyrå. Det är meriterande om du har arbetat i en verksamhet där IT-lösningar är av stor betydelse.

 

Som person är du social, trivs med att ha många kontaktytor både internt såväl som externt. Du är prestigelös, en god kommunikatör och har förmågan att förmedla ett komplext budskap på ett målgruppsanpassat sätt. Vidare är du analytisk, affärsmässig, lösningsorienterad och positiv. Du har hög integritet och trivs med att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften.

 

Du talar och skriver du både svenska och engelska flytande.

 

 

Du erbjuds?

Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett intressant bolag!

 

Arbetsplatsen är belägen i en vacker rund K-märkt byggnad som invändigt inhyser moderna och ljusa lokaler och ligger ett stenkast från Hötorget i Stockholm. Teamet består av 10 medarbetare, en Nordic Compliance Manager, två bolagsjurister, 5 processjurister samt en paralegal. Du kommer att rapportera till vår Chief Legal & Compliance Officer.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, på Jurek Law, telefon 0766 33 14 40. Varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via www.jurek.se

 

Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

 

 

Om företaget

Sergel ingår i Marginalen Group och erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden. Sergel har företag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, med 360 anställda. Omsättningen 2020 uppgick till 728 MSEK.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Bolagsjurist till PRI Pensionsgaranti

Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta brett gentemot hela organisationen med varierande arbetsuppgifter
Jurek, Stockholm, Igår

Läs mer !

Jurist

Du kommer att arbeta med flera spännande juridiska frågeställningar till många kunder inom finansbranschen.
Jurek, Malmö, Igår

Läs mer !

Paralegal för Reguity Group

Söker du nya spännande utmaningar? Vill du arbeta i ett företag under starkt tillväxt och som ger stor frihet och möjligheter...
Jurek, Göteborg, 14 januari

Läs mer !

CompuGroup Medical söker bolagsjurist

I rollens som bolagsjurist på CGM erbjuds du en tjänst där du får möjlighet att arbeta nära företagets affärer och projekt.
Jurek, Solna, 14 januari

Läs mer !

AG Advokat söker biträdande jurist till transaktionsgruppen

Vill du utveckla din juridiska kompetens på Sveriges största nischbyrå inom entreprenad- och fastighetsrätt?
Jurek, Stockholm, 14 januari

Läs mer !

Roschier is looking for an associate lawyer to its M&A-team

Roschier is a leading law firm, proud to help our clients succeed by offering cutting-edge legal advice.
Jurek, Stockholm, 14 januari

Läs mer !

Junior affärsjurist | Jönköping

Vi söker nu en junior affärsjurist inom affärsområdet M&A Corporate till vårt kontor i Jönköping.
Jurek, Jönköping, 14 januari

Läs mer !

Hushållningssällskapet Juridik AB söker jurister

Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås.
Jurek, Västerås, 11 januari

Läs mer !

Södra Skogsägarna söker en Compliance Officer

Vill du bli en del av Sveriges största skogsägarförening? Är du en nyfiken och framåtlutad person med erfarenhet...
Jurek, Växjö, 11 januari

Läs mer !

Head of Legal till Questback

Som Head of Legal hos Questback är ditt främsta ansvar att stötta organisationens alla delar genom juridisk rådgivning
Jurek, Stockholm, 11 januari

Läs mer !

Paralegal/Backoffice medarbetare till BONESUPPORT

Vi söker en paralegal/BackOffice medarbetare till Bonesupport. I rollen ingår att stödja och handlägga juridiska frågor
Jurek, Lund, 11 januari

Läs mer !

MCL söker Compliance Officer till Spotlight Group

Med sin unika juridiska spetskompetens inom den finansiella sektorn söker nu MCL en ny kollega.
Jurek, Stockholm, 11 januari

Läs mer !

Vi rekryterar ombudsman till Sveriges Yrkesmusikerförbund

Har du arbetsrättslig kompetens och är kulturintresserad? Vi rekryterar ny ombudsman till Sveriges Yrkesmusikerförbund.
Jurek, Stockholm, 7 januari

Läs mer !

Juristassistent till DLA Piper, Arbetsrättsgruppen

DLA Piper är i en stark tillväxtfas och har under hösten vuxit med fler assistenter, nu är det dags även för Arbetsrättsgruppen att hitt...
Jurek, Stockholm, 5 januari

Läs mer !

Assistent till stor affärsjuridisk byrå

Är du intresserad av att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå? Är du dessutom serviceminded, ansvarsfull och flexibel?
Jurek, Stockholm, 5 januari

Läs mer !

Jurist till Skandiakoncernen

Skandias gruppfunktion Koncernjuridik ansvarar för att samordna Skandias syn på strategiska juridiska frågeställningar
Jurek, Stockholm, 5 januari

Läs mer !

Extrajobb som utredare i Göteborg

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta extra som utredare på norra Europas största utbildningsföretag
Jurek, Göteborg, 22 december

Läs mer !

Tencent Games Global is looking for a Senior Legal Counsel

As Senior Legal Counsel, you will have a ground level opportunity to support our Swedish game studios in game development
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Almega söker erfaren förhandlare/arbetsrättsjurist

Är du kommunikativ och trivs i en miljö där det händer mycket? Gillar du att ta dig an komplexa frågeställningar?
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Data Protection Officer till Sergel

I rollen som DPO har du som ansvar att övervaka efterlevnaden av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Biträdande jurist med fokus på avtal till TM & Partners

TM & Partners söker nu en junior biträdande jurist med erfarenhet av att arbeta med kommersiella avtal.
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Administratör till TICTAC

Lockas du av att bli en del av ett växande Edtech-bolag? Är du både analytisk och kommunikativ?
Jurek, Malmö, 21 december

Läs mer !

Infranord söker bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Som bolagsjurist vid enheten för koncernjuridik kommer du att bli en viktig del av ett litet dynamiskt team inom en framtidsbransch.
Jurek, Solna, 16 december

Läs mer !

Citycon söker junior bolagsjurist

I rollen som junior bolagsjurist på Citycon kommer du primärt arbeta med uthyrnings- och förvaltningsavdelningen i Sverige...
Jurek, Stockholm, 9 december

Läs mer !

Svensk Travsport söker bolagsjurist med processansvar

Är du en djur/hästintresserad jurist med erfarenhet av att driva process i domstol är detta rollen för dig!
Jurek, Solna, 9 december

Läs mer !

Advokater till Eriksson & Bengtsson

Som advokat kommer du arbeta med kvalificerad juridisk rådgivning inom byråns olika specialområden.
Jurek, Kungsbacka, 9 december

Läs mer !

Juristassistenter till Rekonstruktion- och Obeståndsgruppen

I rollen som juristassistent arbetar du självständigt med varierande uppgifter för att stötta byråns jurister och delägare
Jurek, Stockholm, 3 december

Läs mer !

VICI söker jurist med erfarenhet inom kommersiella avtal och M&A

Hos oss kommer du att bli en viktig pusselbit i byråns rådgivning och verksamhet. Rollen omfattar rådgivning vid transaktioner...
Jurek, Lund, 26 november

Läs mer !

Kvalificerad Assistent till Processgruppen, Baker McKenzie

Du kommer i denna roll arbeta med legal administration knutet till processföring men också ge kvalificerad assistans...
Jurek, Stockholm, 26 november

Läs mer !

Junior Corporate Paralegal till Baker & McKenzie

Bolagsrättsgruppen som leds av Carl Svernlöv biträder såväl svenska som internationella klienter med diverse bolagsrättslig rådgivning
Jurek, Stockholm, 26 november

Läs mer !

Är du underkonsult och redo för nya uppdrag?

Jag vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult och är ute efter nya roliga utmaningar.
Jurek, Göteborg, 24 november

Läs mer !

Läromedelsförfattarna söker förbundsjurist

Som förbundsjurist ansvarar du för vår mycket uppskattade juridiska rådgivning till författare som skriver läromedel och kurslitteratur.
Jurek, Stockholm, 12 november

Läs mer !

DLA Piper expanderar och söker flera drivna juristassistenter

Vill du bli en del av en av världens största advokatbyråer, vars kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning?
Jurek, Stockholm, 1 november

Läs mer !
Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Data Protection Officer till Sergel

Data Protection Officer till Sergel

I rollen som DPO har du som ansvar att övervaka efterlevnaden av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Data Protection Officer at Randstad Nordic

As a local Data Protection Officer you are working closely with the global Data Protection team, supporting several Randstad entities
Von Feilitzen, 11 januari

Läs mer !

DPO to MFEX

Do you have an interest in data protection and governance? We offer a challenging and exciting role with a modern employer
MFEX, Stockholm, 14 januari

Läs mer !

Södra Skogsägarna söker en Compliance Officer

Vill du bli en del av Sveriges största skogsägarförening? Är du en nyfiken och framåtlutad person med erfarenhet...
Jurek, Växjö, 11 januari

Läs mer !

AML & Regulatory Officer till Aros Kapital

Vi är i en kraftig expansionsfas och söker nu en AML & Regulatory Officer som kommer få en central roll i vårt fortsatta utvecklingsarbete.
Aros Kapital, Göteborg, 3 januari

Läs mer !

Compliance Officer to MFEX

Do you have an interest in compliance and regulations? We are expanding at a rapid rate internationally with both new clients...
MFEX, Stockholm, 14 januari

Läs mer !

Head of Legal till Questback

Som Head of Legal hos Questback är ditt främsta ansvar att stötta organisationens alla delar genom juridisk rådgivning
Jurek, Stockholm, 11 januari

Läs mer !

MCL söker Compliance Officer till Spotlight Group

Med sin unika juridiska spetskompetens inom den finansiella sektorn söker nu MCL en ny kollega.
Jurek, Stockholm, 11 januari

Läs mer !

Senior Specialist - Operativ risk till Landshypotek Bank

Vi söker nu en driven och verksamhetsinriktad specialist inom operativ risk till vårt kontor i Stockholm.
Landshypotek Bank, Stockholm, 3 januari

Läs mer !