Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Data Protection Officer till Sergel

På Sergel bryr vi oss om varandra och stärker individer genom goda insikter, omtanke och stort engagemang. Tillsammans jobbar vi med ett tydligt ägandeskap & delat ansvar gentemot våra uppdragsgivare som genererar långsiktiga & lojala affärsrelationer. Vi jobbar alltid för att hitta nya affärsmöjligheter, utmana marknaden och därmed bli än mer konkurrenskraftiga. Vi vill ständigt bibehålla en kultur där våra medarbetare kan utvecklas tillsammans med företaget och ha roligt med sina kollegor på vägen.

 

 

Arbetsuppgifter

Sergel Kredittjänster AB (Sergel) söker nu en Data Protection Officer (DPO) för Sverige.

 

Målsättningen med rollen som DPO är att säkerställa att personuppgifter inom Sergel behandlas med respekt och i enlighet med dataskyddsförordningen.

 

I rollen som DPO har du som ansvar att övervaka efterlevnaden av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning samt Sergels policy och riktlinjer inom dataskydd. Ditt ansvarar för att följa utveckling och rättspraxis inom lagstiftning relaterat till personuppgiftshantering.

 

Vidare ska du säkerställa att Sergel följer regelverket och genomför förändringar om det görs ändringar i regelverk. Du tar självklart en aktiv roll vad gäller omvärldsbevakning inom området. En stor del av ditt arbete handlar om att säkerställa kunskap om dataskyddsfrågor inom Sergels organisation och kontinuerligt informera organisationen och få dem att se det som en naturlig del i sin dagliga verksamhet att beakta dataskyddsfrågor. Du ska tillse att du som DPO löpande tillfrågas i ett tidigt stadium i varje ny process, ge råd gällande konsekvensbedömningar avseende dataskydd samt övervaka genomförandet.

 

Du kommer att samarbeta med och agera kontaktperson mot tillsynsmyndigheter, se över styrande dokument så som policy, riktlinjer och instruktioner gällande personuppgifter. I rollen igår även att se över IT-system och andra processer där personuppgifts behandlingar sker.

 

Du kommer även vara med att upprätta, ge råd och stöd i frågor inom biträdesavtal, kommersiella avtal och hantera personuppgiftsincidenter.

 

 

Vem är du?

Du har juristexamen och cirka 4 - 5 års arbetslivserfarenhet av arbete inom Data Protection, helst som DPO, från bolag, gärna inkassobolag, bank & finans eller advokatbyrå. Det är meriterande om du har arbetat i en verksamhet där IT-lösningar är av stor betydelse.

 

Som person är du social, trivs med att ha många kontaktytor både internt såväl som externt. Du är prestigelös, en god kommunikatör och har förmågan att förmedla ett komplext budskap på ett målgruppsanpassat sätt. Vidare är du analytisk, affärsmässig, lösningsorienterad och positiv. Du har hög integritet och trivs med att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften.

 

Du talar och skriver du både svenska och engelska flytande.

 

 

Du erbjuds?

Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett intressant bolag!

 

Arbetsplatsen är belägen i en vacker rund K-märkt byggnad som invändigt inhyser moderna och ljusa lokaler och ligger ett stenkast från Hötorget i Stockholm. Teamet består av 10 medarbetare, en Nordic Compliance Manager, två bolagsjurister, 5 processjurister samt en paralegal. Du kommer att rapportera till vår Chief Legal & Compliance Officer.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, på Jurek Law, telefon 0766 33 14 40. Varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via www.jurek.se

 

Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

 

 

Om företaget

Sergel ingår i Marginalen Group och erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden. Sergel har företag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, med 360 anställda. Omsättningen 2020 uppgick till 728 MSEK.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 december

Kategorier : Juridik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Jurek

Head of Legal till PodX Group

I rollen som Head of Legal är du ytterst ansvarig för bolagets legala frågor. Då bolaget befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas ligg...
Jurek, Stockholm, 5 augusti

Läs mer !

KICKS söker Head of Legal & Compliance

Som Head of Legal & Compliance ansvarar du för bolagets legala frågeställningar. Rollen är bred och innefattar både högt och lågt, och d...
Jurek, Stockholm, 5 augusti

Läs mer !

SCA söker bolagsjurist

Som bolagsjurist på SCA har du ett mångsidigt och stimulerande arbete där du självständigt ansvarar för att bistå verksamhetens affärsom...
Jurek, Sundsvall, 3 augusti

Läs mer !

Legal Privacy Counsel OKQ8 Scandinavia

Du kommer att ha en nyckelroll i företagets transformation mot en fossilfri och hållbar framtid där stort fokus ligger på elektrifiering...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Bolagsjurist till Skandia - affärsområde Försäkring

I rollen som bolagsjurist på Skandias affärsområde Försäkring kommer du att ingå i ett team som idag består av nio jurister inklusive ch...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Corporate Compliance Officer OKQ8 Scandinavia

I rollen som Corporate Compliance Officer kommer du att ha en central roll i koncernen med ansvar för att utveckla och implementera och ...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Bolagsjurist till Gjensidige

I rollen som bolagsjurist ingår du i den koncernjuridiska enheten och rapporterar till chef i Oslo.
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Skattekonsult till Advice

Advice växer och därför söker vi nu en skattekonsult. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå bl.a. av skatterådgivnin...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Riksbyggen söker entreprenadjurist till Fastighetsförvaltningen

I rollen som entreprenadjurist kommer du att ge löpande rådgivning till affärsområdet Fastighetsförvaltning avseende fastighetsförvaltni...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Nybakad jurist med intresse för penningtvättsfrågor

Enligt penningtvättslagen har fastighetsmäklarföretagen en skyldighet att upprätta en bedömning av riskerna för att den egna verksamhete...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Corporate Legal Counsel till Alektum Group

Vill du vara med på en spännande resa i ett väletablerat, växande och internationellt företag? Vill du vara en del av ett starkt rättsli...
Jurek, Göteborg, 25 juli

Läs mer !

Biträdande kommunjurist till Täby kommun

Uppdraget är att tillsammans med kommunjuristerna utgöra ett juridiskt stöd till kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, de olika nämnderna ...
Jurek, Täby, 25 juli

Läs mer !

Corporate Legal Counsel to Trelleborg Group

In the role as Corporate Legal Counsel, you will be supporting the Trelleborg Group on delivering on its M&A agenda and be a key player ...
Jurek, Trelleborg, 25 juli

Läs mer !

Biträdande jurist inom arbetsrätt till Baker McKenzie

Som biträdande jurist i vår arbetsrättsgrupp kommer du att arbeta i en dedikerad och framstående grupp, både i team och självständigt ge...
Jurek, Stockholm, 25 juli

Läs mer !

Baker McKenzie söker jurister till gruppen Private Equity

Som biträdande jurist i Private Equity-gruppen kommer du att arbeta brett med bland annat transaktioner och du får tidigt ta eget ansvar.
Jurek, Stockholm, 25 juli

Läs mer !

Compliance Officer/Dataskydds-ombud till Prioritet Finans AB

Du kommer huvudsakligen att arbeta med compliancerelaterade frågor knutna till företagets kärnverksamhet som inbegriper förvärv av kundf...
Jurek, Göteborg, 13 juli

Läs mer !

Junior Legal Counsel to Webhelp

We are looking for you who will contribute to our rapidly growing business from a legal and regulato-ry perspective.
Jurek, Solna, 12 juli

Läs mer !

Svenskt Näringsliv söker en jurist med miljöinriktning.

Som person har du ett genuint intresse och engagemang för företagande, näringslivsutveckling och hur regelverk påverkar näringslivets mö...
Jurek, Stockholm, 8 juli

Läs mer !

Bolagsjurist till Slättö

Som bolagsjurist på Slättö kommer du att involveras i alla delar av bolaget. Rollen innebär att du har många kontaktytor, interna såväl ...
Jurek, Stockholm, 29 juni

Läs mer !

Compliance Officer/DPO till Telia Finance AB

Tjänsten är delad mellan två roller, Compliance Officer och dataskyddsombud (DPO).
Jurek, Stockholm, 23 juni

Läs mer !

Erfaren tillståndsspecialist till HeidelbergCement i Sverige

Du har minst 10 år av praktisk erfarenhet av att arbeta med och driva och leda komplexa tillståndsprocesser i industri/energisektorn
Jurek, Stockholm, 18 maj

Läs mer !

Jurist med IT-inriktning till Skandiakoncernen

Koncernjuridik består idag av nio medarbetare. Du kommer att rapportera till koncernens chefsjurist och arbeta nära övriga jurister
Jurek, Stockholm, 11 maj

Läs mer !

Dina Försäkringar söker skadejurister!

Är du utbildad jurist med erfarenhet av ansvarsskador? Drivs du av att hjälpa andra och brinner för kommunikation med kunder?
Jurek, Stockholm, 22 mars

Läs mer !

Data Protection Officer till Sergel

I rollen som DPO har du som ansvar att övervaka efterlevnaden av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Stillfront är en snabbväxande global koncern inom spelutveckling med huvudkontor i centrala Stockholm.
Jurek, Stockholm, 27 september

Läs mer !
Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Data Protection Officer till Sergel

Data Protection Officer till Sergel

I rollen som DPO har du som ansvar att övervaka efterlevnaden av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning
Jurek, Stockholm, 22 december

Läs mer !

Compliance Officer/DPO till Telia Finance AB

Tjänsten är delad mellan två roller, Compliance Officer och dataskyddsombud (DPO).
Jurek, Stockholm, 23 juni

Läs mer !

Corporate Compliance Officer OKQ8 Scandinavia

I rollen som Corporate Compliance Officer kommer du att ha en central roll i koncernen med ansvar för att utveckla och implementera och ...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Compliance Officer/Dataskydds-ombud till Prioritet Finans AB

Du kommer huvudsakligen att arbeta med compliancerelaterade frågor knutna till företagets kärnverksamhet som inbegriper förvärv av kundf...
Jurek, Göteborg, 13 juli

Läs mer !

Bolagsjurist till Gjensidige

I rollen som bolagsjurist ingår du i den koncernjuridiska enheten och rapporterar till chef i Oslo.
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !

Legal Privacy Counsel OKQ8 Scandinavia

Du kommer att ha en nyckelroll i företagets transformation mot en fossilfri och hållbar framtid där stort fokus ligger på elektrifiering...
Jurek, Stockholm, 2 augusti

Läs mer !