Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Länsveterinär tillsvidare anställning

Landsbygdsavdelningen består idag av tre enheter; Enheten för lantbruk och livsmedel, Enheten för landsbygdsutveckling och Enheten för djurskydd. Efter årsskiftet delas enheten för djurskydd till två enheter. Vi söker nu ytterligare en veterinär till den nya enheten, Enheten för djurvälfärd och livsmedel. Enheten kommer att ansvara för livsmedelskontroll, smittskydd, veterinära frågor, foder och animaliska biprodukter samt delar av djurskyddet.

Arbetsuppgifter
Som länsveterinär har du ett varierande arbete som innebär många kontakter med medarbetare, andra myndigheter, djurhållare och allmänhet. Du ingår i avdelningens grupp av sex veterinärer och kommer främst att arbeta med tillsyn och handläggning inom smittskydd och djurskydd. Du kommer att ha ett nära samarbete med enheten för djurskydd och flera av veterinärerna arbetar också delvis med djurskyddsfrågor. Även arbete inom övriga veterinära frågor, livsmedelskontroll, foder och animaliska biprodukter kan bli aktuellt, beroende på våra behov och dina kunskaper.

Kvalifikationer

Du ska:

  • vara legitimerad veterinär
  • ha bred kompetens och erfarenhet från olika veterinära arbetsområden
  • ha goda kunskaper inom relevant lagstiftning
  • ha körkort för personbil

 

Det är meriterande om du har

  • arbetat som länsveterinär
  • erfarenhet från arbete med myndighetsutövning
  • kompetens inom försöksdjur
  • juridisk kompetens inom området

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikativ förmåga och är bra på att uttrycka dig både i tal och skrift. Arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga i såväl interna som externa relationer. Du har god förmåga att ta initiativ, vara drivande samt att på ett effektivt och självständigt sätt genomföra ditt arbete mot fastställda tidsplaner. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100 %

Tillträde: 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse

Diarienummer:112-48132-2018

Sista ansökningsdag: 2018-11-21

Länsstyrelsen är regeringens företrädare i regionen och samordnare för det regionala utvecklingsarbetet. Vi arbetar med frågor som rör miljö, natur, arbetsmarknad, kompetensförsörjning, näringsliv, social utveckling, djurskydd, beredskap, jämställdhet, integration, infrastruktur och bostäder.

Med bred kompetens och helhetssyn arbetar vi för en långsiktigt hållbar utveckling i Stockholms län – där ekonomisk utveckling, miljö och social välfärd förenas. Bredden i vårt uppdrag ger våra 480 medarbetare intressanta och varierande arbetsuppgifter, goda möjligheter att utvecklas samt möjligheten att bidra till en god samhällsutveckling.

Ansvar, respekt, balans och engagemang vägleder oss i arbetet och beskriver vårt förhållningssätt till varandra, medborgarna och andra intressenter.

 

Kontaktpersoner

Viveka Appeltofft

Enhetschef

010-223 12 20

Anna Mattson

SACO

010-223 14 58

Eva Mo

ST

010-223 14 62

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Länsstyrelsen i Stockholms län

Länsveterinär tillsvidare anställning

Som länsveterinär har du ett varierande arbete som innebär många kontakter med medarbetare, andra myndigheter, djurhållare och allmänhet.
Länsstyrelsen i Stockholms län, Stockholm, 8 november

Läs mer !
Alla jobb hos Länsstyrelsen i Stockholms län

Liknande jobb Länsveterinär tillsvidare anställning

Länsveterinär tillsvidare anställning

Som länsveterinär har du ett varierande arbete som innebär många kontakter med medarbetare, andra myndigheter, djurhållare och allmänhet.
Länsstyrelsen i Stockholms län, Stockholm, 8 november

Läs mer !

Vi söker dig juniora jurist som vill utvecklas som bolagsjurist

Vår kund som är ett stort och framgångsrikt företag söker nu dig som skulle vilja komma in i deras organisation av juristkonsulter.
Jurek Bemanning, Stockholm, 12 november

Läs mer !

Brann söker erfaren jurist

Nu söker vi en erfaren jurist till vårt kontor i Uppsala, där du kommer att arbeta tillsammans med andra jurister samt patentkonsulter.
Jurek Bemanning, Uppsala, 29 oktober

Läs mer !

Danone söker bolagsjurist

Som bolagsjurist kommer du att arbeta vid Danones huvudkontor som är beläget i Solna,där du kommer inneha en roll för den nordiska delen...
Jurek Bemanning, Stockholm, 25 september

Läs mer !

Jurist inom arbetsrätt till välrenommerad advokatbyrå

Som biträdande jurist kommer du att bistå byråns klienter med arbetsrättslig rådgivning och arbeta i team med gruppens övriga jurister.
Jurek Bemanning, Malmö, 25 september

Läs mer !

Biträdande jurist inom Bank & Finans till Baker McKenzie

Baker McKenzie transaktionsgrupp växer och vi söker nu biträdande jurister till Bank & Finans-gruppen med placering i Stockholm.
Jurek Bemanning, Stockholm, 20 september

Läs mer !

Familjerättsjurist till Verahill i Jönköping

Som jurist på Verahill kommer du huvudsakligen att arbeta med bouppteckningar, arvskiften och upprättande av testamenten.
Jurek Bemanning, Jönköping, 8 oktober

Läs mer !

Familjerättsjurist till Verahill

Som jurist på Verahill kommer du huvudsakligen att arbeta med bouppteckningar, arvskiften och upprättande av testamenten. I förekommande...
Jurek Bemanning, Jönköping, 8 oktober

Läs mer !

SRB Advokat söker senior biträdande jurist

Vi fortsätter att växa och söker därför en senior biträdande jurist till vår verksamhet inom alternativa investeringar.
Jurek Bemanning, Stockholm, 10 oktober

Läs mer !

Jurist inom Life Science till Setterwalls Advokatbyrå

Som medarbetare i vår Life Sciencesgrupp arbetar du med juridiska frågor som spänner över ett brett spektrum. Det kan röra sig om juridi...
Jurek Bemanning, Stockholm, 5 november

Läs mer !