Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Lowell söker en Processjurist till Law Office

Ansök senast: 2018-12-14

Stockholm

Om Lowell

Lowell i Sverige, tidigare Lindorff Sverige, bildar tillsammans med systerföretagen i Danmark, Estland, Finland och tidigare Intrum Justitia i Norge en nordisk enhet inom Lowell-koncernen sedan mars 2018. Lowell koncernen har 4 400 anställda fördelade i nio länder, varav 850 anställda i norden Lowell erbjuder helhetslösningar och tjänster inom kredithantering och omfattar allt från betaltjänster, fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar och omfattande analystjänster. 

www.lowell.se

Är du jurist med intresse för processer och vill arbeta i en föränderlig och utvecklande miljö?

Vi söker nu en jurist till vårt kontor i Stockholm. På Lowell finns möjlighet att ingå i ett team av jurister som verkar inom ett brett område, både vad avser arbetsuppgifter och juridiska rättsområden. Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa processjurister till våra kunder med hög kvalitet och tillgänglighet gentemot våra klienter. Du har frihet att själv utforma ditt arbete och vara delaktig i utveckling av enheten.

I ditt arbete kommer du främst att driva civilrättsliga processer i domstol för våra kunders räkning. Våra kunder består av såväl större som mindre företag inom ett antal olika branscher såsom bland annat bank/finans, energi, IT, Telecom och fastigheter. Tvisterna rör bland annat fordran och utgivande av egendom med förekommande säkerheter gentemot både företag och privatpersoner, konkursansökningar m.m.

Arbetet innehåller även tillhandahållande av affärsjuridisk rådgivning och skräddarsydda utbildningar för våra kunder. Utöver dessa uppgifter ingår också att vägleda andra enheter inom Lowell avseende juridisk rådgivning, internutbildning samt att stödja utvecklingen av nya tjänster.

 

Vem är du?

Du har juridisk examen med några års processerfarenhet. Det är även meriterande med erfarenhet av kravhantering, erfarenhet från samma bransch som Lowell samt notarietjänstgöring.

Som person är du initiativrik och serviceorienterad i din relation till dina kunder, såväl externa som interna. Du har förmågan att inte bara ge teoretisk vägledning utan din rådgivning omfattar också praktiska lösningar. Du uppskattar att arbeta i projekt där man både samarbetar och tar eget ansvar för sina uppdrag. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo utan att förlora kvalité i ditt arbete och du har förmågan att prioritera och strukturera dina uppdrag under eget ansvar. Du är resultatorienterad och trivs med att arbeta efter mål och budget.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

 

Vad vi erbjuder

Vi välkomnar dig till ett spännande bolag med höga mål och ambitioner, som löpande arbetar med utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm och erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan! Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För frågor kring tjänsten, kontakta Maria Staberg, Law Office Manager, 073-501 21 81. Ansök nedan och glöm inte att skicka med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 14 december 2018.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Lowell

Lowell söker en Processjurist till Law Office

Vi söker nu en jurist till vårt kontor i Stockholm. På Lowell finns möjlighet att ingå i ett team av jurister som verkar inom ett brett ...
Lowell, Stockholm, 5 december

Läs mer !
Alla jobb hos Lowell

Liknande jobb Lowell söker en Processjurist till Law Office

Lowell söker en Processjurist till Law Office

Vi söker nu en jurist till vårt kontor i Stockholm. På Lowell finns möjlighet att ingå i ett team av jurister som verkar inom ett brett ...
Lowell, Stockholm, 5 december

Läs mer !

Processjurist sökes till växande bolag inom

Företaget är en aktör inom finans och inkassoserviceområdet och som nu behöver fylla på med ytterligare en jurist som ska ha fokus på pr...
Jurek Bemanning, Stockholm, Igår

Läs mer !

Trägårdh Advokatbyrå söker processjurist

Som processjurist hos oss kommer du att arbeta med tvister och processer där du kommer att ge råd och företräda våra kunder.
Jurek Bemanning, Malmö, 22 november

Läs mer !

Compliance Officer for ASSA ABLOY Entrance Systems

The role as full time compliance officer is new, and you will play an important role in the development of the function and in continuin...
Jurek Bemanning, Landskrona, 3 december

Läs mer !

Vi söker dig som är juristassistent eller paralegal!

Vi söker nu juristassistenter och paralegals för både rekrytering och konsultuppdrag i Stockholmsområdet.
Jurek Bemanning, Stockholm, 6 december

Läs mer !

Legal Senior Project Manager to Procure it Right AB (PIR)

We are looking for a Legal Senior Project Manager to join our high-performing team supporting and accelerating our continuous growth.
Procure it Right AB, Stockholm, 30 november

Läs mer !

Legal Counsel to Swedish Match Group Legal Affairs

Group Legal Affairs consists of six lawyers and assists the Swedish Match Group with legal services. We are currently seeking a qualifie...
Von Feilitzen, Stockholm, 18 september

Läs mer !

Inhouse Legal Counsel to Tink

We’re looking for a proactive, dedicated Legal Counsel with excellent legal skills to join our Legal Department in Stockholm.
Tink, Stockholm, 20 november

Läs mer !

Bostadsuthyrare till norrort

Till en av våra kunder i Norrort söker vi nu en bostadsuthyrare! Konsultuppdraget omfattar heltid, med start omgående och pågår tre måna...
Jurek Bemanning, Stockholm, 10 december

Läs mer !

Bolagsjurist till HeidelbergCement med placering i Liljeholmen

Du kommer att ge support till alla avdelningar inom HeidelbergCement koncernen i Norden, vilket innebär att Du kommer att arbeta brett. ...
Heidelberg Cement, Stockholm, 5 november

Läs mer !