Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Bolagsjurist

NCC Infrastructure är ett Nordiskt affärsområde, verksamma inom anläggningsområdet och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service och kunderna återfinns framförallt inom den offentliga sektorn. Vi är ca 5 300 medarbetare i Norden, med projekt som bland annat Roslagsbanan i Stockholm, Västlänken i Göteborg, Järnvägssträckan Venjar-Eidsvoll, Norge och Sandoytunneln på Färöarna.

Affärsområdet Infrastructure stöttas juridiskt av en enhet med nio jurister, varav sex är placerade i Solna, två i Oslo och en i Köpenhamn. Vi har varierande erfarenheter och expertisområden, och samtliga arbetar självständigt med ett förhållningssätt som präglas av en stark lagkänsla. Erfarenhetsutbytet inom enheten bidrar till utveckling och en bra sammanhållning i gruppen.


Dina nya utmaningar


Tjänsten som bolagsjurist på NCC Infrastructure erbjuder en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Som projektstöd inom entreprenadområdet arbetar du nära verksamheten och våra projekt, med frågor inom entreprenadjuridik, offentlig upphandling och tvister, men även affärsetiska utredningar och frågor som berör GDPR. 

Du arbetar både med bolagsjurister inom som mellan våra affärsområden och vi är totalt ca 20 juristkollegor inom NCC i Sverige. Juristenheten ansvarar även för att skapa och hålla i utbildningar och seminarium inom juridik och kontraktshantering för kollegor inom NCC och bidrar aktivt som en viktig del i det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet inom bolaget.

Dina erfarenheter och egenskaper


Vi söker dig med juristutbildning som har 3-5 års erfarenhet från självständigt juridiskt arbete i ett större företag eller på advokatbyrå, främst med entreprenadrätt, offentlig upphandling och kommersiella avtal. Notarietjänstgöring är meriterande. Eftersom vi är ett nordiskt bolag krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom olika områden där du blir en integrerad del i affärsprocesserna. Du har förmågan till att bistå med rådgivning som är effektiv och så till vida kort, koncis och praktiskt användbar.

Ytterligare information


Tjänsten är placerad på NCC:s nya kontor i Järvastaden i Stockholm och resor förekommer i tjänsten. Rapportering sker till chefsjuristen på Infrastructure.

Kom och väx! 

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsjurist Jessica Hellner på telefon +46765215178 eller via mejl till jessica.hellner@ncc.se. Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 9 augusti, urval och intervjuer kommer påbörjas först i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan! 

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från NCC

Bolagsjurist

Som projektstöd inom entreprenadområdet arbetar du nära verksamheten och våra projekt, med frågor inom entreprenadjuridik...
NCC, Solna, 11 juni

Läs mer !
Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Bolagsjurist

Bolagsjurist (vikariat om 8 månader)

Vi söker för kunds räkning en bolagsjurist med tillträde omgående. Tjänsten är ett vikariat om 8 månader med möjlighet till fast anställ...
Von Feilitzen, Stockholm, Igår

Läs mer !

Affärsdriven bolagsjurist till Areim i Stockholm

Som bolagsjurist på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor
Areim, Stockholm, 21 maj

Läs mer !

Erfaren affärsinriktad fastighets- och bolagsjurist till HSB Riksförbund

Vi söker nu en fastighets- och bolagsjurist som delar våra värderingar och vill skapa det goda boendet tillsammans med oss.
HSB, Stockholm, 20 maj

Läs mer !

Insatt söker senior jurist till Jönköping

Vill du vara med och förändra juristbranschen? Vi söker nu dig som är senior jurist och som vill arbeta i en konsultroll som outsourcad ...
Jurek Bemanning, Jönköping, 28 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till Sinch

I din roll som bolagsjurist arbetar du med affärsrelaterad juridik, framförallt kommersiella avtal på engelska.
Jurek Bemanning, Stockholm, 13 juni

Läs mer !

Jurister som vill arbeta som konsulter sökes

Nu söker vi konsulter och underkonsulter inom juridik till vårt nätverk i Stockholm.
Jurek Bemanning, Stockholm, 13 juni

Läs mer !

Bolagsjurist till IP-Only

IP-Only har de senaste åren utmanat de traditionella telekomstrukturerna. Nu söker vi en engagerad och initiativrik Bolagsjurist.
Jurek Bemanning, Stockholm, 26 mars

Läs mer !

Bolagsjurist till Strömma Turism & Sjöfart AB

I din roll som bolagsjurist arbetar du främst med affärsrelaterad juridik, framförallt olika typer av avtal. Du ger juridiskt stöd...
Jurek Bemanning, Stockholm, 16 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till konsultuppdrag

För kunds räkning söker vi en bolagsjurist för ett konsultuppdrag på ca 8 månader med start i juni 2019.
Jurek Bemanning, Solna, 11 juni

Läs mer !

Bolagsjurist till Eltel

Som bolagsjurist hos oss arbetar du nära den operativa verksamheten och hanterar alla typer av legala frågor.
Jurek Bemanning, Stockholm, 14 juni

Läs mer !