Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Vill du jobba som konsult?

Har du lång erfarenhet från roller inom fastighetsbranschen och vill arbeta som konsult? Har du redan idag ditt egna bolag eller är du kanske nyfiken på att starta? Då kan du vara den vi söker! 

Vi ser att behovet av tillfälliga och flexibla lösningar i våra kunders bemanning blir vanligare och vanligare. I den kompetensbrist som idag råder i storstäderna ser vi att utmaningarna kring att bemanna sin organisation med endast egenanställda är idag tufft. Därför söker vi nu efter dig som idag har ett eget bolag och vill hyra ut dig själv på timmar eller dig som är nyfiken på hur ett sådant koncept fungerar.

Dina arbetsuppgifter

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha god samarbetsförmåga med nya kollegor. Uppdragen varierar från tid till annan och kan i stort sett vara inom varje del i ett fastighetsbolags organisation.

Givetvis tar vi hänsyn till din bakgrund och erfarenhet för att på bästa sätt matcha ihop dig med någon av våra spännande kunder.  Är du nyfiken på att veta mer om våra potentiella uppdrag så är du varmt välkommen att höra av dig.

Din profil

Vi tror att du har lång och bred erfarenhet av roller inom branschen och kan gå in i uppdrag självständigt. Erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi, teknisk förvaltning, byggprojekt, uthyrning, hyresjuridik eller liknande tjänster/arbetsuppgifter är ett krav och vi ser helst att du har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet.

Som person är du tydlig, organiserad och bra på att dokumentera. Du har ett kundfokus samtidigt som du är affärsmässig, analytisk och lyhörd. Du motiveras av att kunna bidra med din kompetens och göra skillnad för en verksamhet. Vidare är du en naturlig relationsskapare som har lätt för att arbeta med alla typer av människor. 
Välkommen med din ansökan! 

Övrig information

Vänligen kontakta Jonathan Herrlin på 073 784 64 97 alternativt jonathan.herrlin@newsec.se om du har några frågor eller vill etablera en kontakt. 

Om Newsec rekrytering– och interimstjänster

Newsec erbjuder, som del av sitt helhetserbjudande, kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service. 

Vi är specialiserade inom rekrytering och interimslösningar för fastighetsbranschen inom såväl privat som offentlig sektor. Tack vare vår breda kundbas får du som konsult möjlighet att arbeta med alltifrån specialfastigheter till kontor och bostäder, utifrån dina erfarenheter och preferenser. 
Som konsult hos oss erbjuds du kvalificerade uppdrag av varierande längd och omfattning, i enlighet med dina önskemål. Därför har du givetvis möjlighet att komplettera med ytterligare uppdrag om du önskar komma upp i en högre beläggning. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 30 september


Senaste jobben från Newsec

Vill du jobba som konsult?

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha ...
Newsec, Malmö, 30 september

Läs mer !
Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Vill du jobba som konsult?

Vill du jobba som konsult?

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha ...
Newsec, Malmö, 30 september

Läs mer !

Nyutexaminerad jurist som vill jobba som skadereglerare

Vi söker en nyutexaminerad jurist som vill jobba som transportskadereglerare hos en av våra kunder.
Jurek Bemanning, Stockholm, 18 december

Läs mer !

Skatterådgivare med inriktning företagsbeskattning, PwC Malmö

Vad står överst på din önskelista när det gäller ditt framtida yrkesliv? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden l...
Jurek Bemanning, Malmö, För 18 timmar sedan

Läs mer !

Redovisningsekonom till prestigefyllt fastighetsbolag i city

Till vår kund, ett modernt och kreativt fastighetsbolag med entreprenörsanda söker vi nu en driven redovisningsekonom.
Jurek Bemanning, Stockholm, För 20 timmar sedan

Läs mer !

Varumärkesjurist till Kransell & Wennborg

För att kunna möta den ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en erfaren jurist/varumärkeskonsult med driv och förmåga...
Jurek Bemanning, Stockholm, 12 december

Läs mer !

Compliance jurist med kundansvar

Du är en driven, strukturerad och självständig person som både vill jobba med juridik och att utveckla affärer. Du har ett gott självför...
JP Infonet, Stockholm, 18 december

Läs mer !

Vill du jobba som jurist med mark- och miljörätt?

Det är meriterande om du har kunskaper i EU-rätt samt i frågor som rör produktion av el och fjärrvärme.
Energiföretagen, Stockholm, 28 december

Läs mer !

Arbetsrättsjurist till HR-avdelningen på Polismyndigheten

Du kommer att vara placerad vid Arbetsgivarutveckling/Arbetsgivarpolitik på Polismyndighetens HR-avdelning på nationell nivå.
Polisen, Stockholm, För 17 timmar sedan

Läs mer !

Jurist till rättsenheten

Arbetet på IAF:s rättsenhet innebär bland annat tillsyn och uppföljning i form av att göra kvalificerade utredningar och skriva rapporter.
Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen, Katrineholm, 18 december

Läs mer !

Compliance jurist med kundansvar

Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder stor möjlighet till kompetensutveckling och en god löneutveckling.
JP Infonet, Stockholm, 17 december

Läs mer !