Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Vill du jobba som konsult?

Har du lång erfarenhet från roller inom fastighetsbranschen och vill arbeta som konsult? Har du redan idag ditt egna bolag eller är du kanske nyfiken på att starta? Då kan du vara den vi söker! 

Vi ser att behovet av tillfälliga och flexibla lösningar i våra kunders bemanning blir vanligare och vanligare. I den kompetensbrist som idag råder i storstäderna ser vi att utmaningarna kring att bemanna sin organisation med endast egenanställda är idag tufft. Därför söker vi nu efter dig som idag har ett eget bolag och vill hyra ut dig själv på timmar eller dig som är nyfiken på hur ett sådant koncept fungerar.

Dina arbetsuppgifter

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha god samarbetsförmåga med nya kollegor. Uppdragen varierar från tid till annan och kan i stort sett vara inom varje del i ett fastighetsbolags organisation.

Givetvis tar vi hänsyn till din bakgrund och erfarenhet för att på bästa sätt matcha ihop dig med någon av våra spännande kunder.  Är du nyfiken på att veta mer om våra potentiella uppdrag så är du varmt välkommen att höra av dig.

Din profil

Vi tror att du har lång och bred erfarenhet av roller inom branschen och kan gå in i uppdrag självständigt. Erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi, teknisk förvaltning, byggprojekt, uthyrning, hyresjuridik eller liknande tjänster/arbetsuppgifter är ett krav och vi ser helst att du har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet.

Som person är du tydlig, organiserad och bra på att dokumentera. Du har ett kundfokus samtidigt som du är affärsmässig, analytisk och lyhörd. Du motiveras av att kunna bidra med din kompetens och göra skillnad för en verksamhet. Vidare är du en naturlig relationsskapare som har lätt för att arbeta med alla typer av människor. 
Välkommen med din ansökan! 

Övrig information

Vänligen kontakta Jonathan Herrlin på 073 784 64 97 alternativt jonathan.herrlin@newsec.se om du har några frågor eller vill etablera en kontakt. 

Om Newsec rekrytering– och interimstjänster

Newsec erbjuder, som del av sitt helhetserbjudande, kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service. 

Vi är specialiserade inom rekrytering och interimslösningar för fastighetsbranschen inom såväl privat som offentlig sektor. Tack vare vår breda kundbas får du som konsult möjlighet att arbeta med alltifrån specialfastigheter till kontor och bostäder, utifrån dina erfarenheter och preferenser. 
Som konsult hos oss erbjuds du kvalificerade uppdrag av varierande längd och omfattning, i enlighet med dina önskemål. Därför har du givetvis möjlighet att komplettera med ytterligare uppdrag om du önskar komma upp i en högre beläggning. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 maj


Senaste jobben från Newsec

Vill du jobba som konsult?

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha ...
Newsec, Malmö, 14 maj

Läs mer !
Alla jobb hos Newsec

Liknande jobb Vill du jobba som konsult?

Vill du jobba som konsult?

Viktigaste för oss är att du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och kan gå in i ett uppdrag och vara självständig samt ha ...
Newsec, Malmö, 14 maj

Läs mer !

Procurement Project Manager

Som Procurement Project Manager kommer du driva, eller deltaga i olika typer av inköpsrelaterade projekt. Dels genom att driva och koord...
Boliden, Stockholm, 15 augusti

Läs mer !

Ethics and Compliance Officer - Stockholm

Skanska Sverige AB erbjuder nu en spännande tjänst som är perfekt för dig som vet värdet av att jobba med värderingar och som brinner li...
Skanska, Stockholm, 19 juli

Läs mer !

Rättslig expert, rättsavdelningen

Dina arbetsuppgifter som rättslig expert i skattebetalningsgruppen innebär att du ansvarar för och medverkar i arbetet för en enhetlig o...
Skatteverket, För 23 timmar sedan

Läs mer !

Förbundsjurist

Lärarförbundet söker en förbundsjurist till Lärarförbundets centrala kansli.
Lärarförbundet, Stockholm, 9 augusti

Läs mer !

Jurist till Nätsäkerhetsavdelningen

Tjänsten är en utåtriktad roll som innebär att du kommer samverka med företag, myndigheter och andra organisationer.
PTS, Stockholm, 13 augusti

Läs mer !

Ethics and Compliance Officer - Stockholm

Vi strävar efter att hålla en hög etisk nivå som ligger i linje med våra värderingar
Skanska, Stockholm, 31 juli

Läs mer !

Jurister för jakt- och viltfrågor

Du kommer att arbeta med bl.a. överprövning av jaktärenden, framtagande av föreskrifter, vägledning, stöd i ärendehantering och regering...
Naturvårdsverket, Stockholm eller Östersund, 18 december

Läs mer !

Verksjurister

Strål­säker­hets­myndigheten söker nu tre verksjurister, en till vårt nya huvudkontor i Katrineholm och två till vårt kontor i Solna.
Strålsäkerhetsmyndigheten, Stockholm, Katrineholm, 11 juli

Läs mer !

Head of Team Legal - IPQ

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med bra stämning och ambitiösa och engagerade kollegor
Jurek Bemanning, Stockholm, 3 augusti

Läs mer !