Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

Randstad

Alla jobb hos Randstad

Bolagsjurist till Uppsala Vatten och Avfall AB

Vi söker en bolagsjurist till avdelningen verksamhetsstöd. Tjänsten som bolagsjurist erbjuder en stor variation...
Randstad, Uppsala, 8 juli

Läs mer !
Visar annonser 1 till 1


1

Välkommen till Randstad

Om Randstad

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.

På Randstad i Sverige har vi specialiserat oss på att hjälpa företag att rekrytera och hyra in kompetent personal inom Administration, Kontor, Ekonomi, IT, Callcenter, Sälj och Marknad samt Produktion och Lager. Med medarbetare i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Södertälje, Västerås, Uppsala, Malmö och Lund är vi i dag ett av Sveriges ledande bemanning och rekryteringsföretag, samtidigt som vi har det lilla företagets sätt att arbeta där en nära och personlig relation till dig som kund är viktig för oss.

Randstad-koncernen har sitt säte i Amsterdam, Holland. Det var här Randstad grundades 1960 och i princip uppfann den flexibla arbetsmarknaden i Holland. Sedan dess har mycket hänt. Storleken gör Randstad till en stabil partner. Det är den nära, personliga kontakten med våra uppdragsgivare på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång. Vi tror på det enkla ordet ”personkemi” och jobbar hårt för att den ska stämma.

Randstad Sverige är auktoriserat av Bemanningsföretagen. Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav som bl. a omfattar etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan, ansvarsförsäkring och allmänna leveransvillkor. Bemanningsföretagen ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

På jakt efter nya medarbetare?

Behöver ni hjälp med rekrytering och bemanning gör en offerförfrågan så kontaktar vi er.