Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Bolagsjurist till Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi erbjuder ekonomisk, finansiell och juridisk rådgivning med hänsyn till kundens helhetssituation. I vår palett finns också en mängd digitala system och verktyg för rådgivning och HR-stöd inom People Management.

 

Vår vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett rikare och tryggare liv imorgon. Det handlar i grund och botten om att privatpersoner, företagare, chefer, medarbetare eller företrädare för en organisation ska få de bästa lösningarna för just sin situation. Vi hjälper till att fatta välgrundade beslut som ska göra livet och vardagen enklare, både nu och i framtiden. För att möjliggöra detta vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna.

 

 

Om rollen

Vi söker nu ytterligare en driven bolagsjurist med erfarenhet av M&A, affärsjuridik och avtalsrätt till den koncerngemensamma juridikstaben i Stockholm. Som bolagsjurist på Söderberg & Partners kommer du framför allt att arbeta med juridisk rådgivning i samband med de återkommande M&A-transaktioner koncernen genomför. Den koncerngemensamma juridikstaben bistår dock hela organisationen, vilket innebär att du även kommer att få bistå brett med allmän affärsjuridisk rådgivning.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

• Upprätta och granska avtal under hela processen i samband med koncernens M&A-transaktioner, inklusive kontakt och förhandling med relevanta motparter,

• Upprätta och granska avtal på uppdrag av bolag inom koncernen med särskild inriktning mot koncernens svenska värdepappersinstitut, och

• Bistå bolag inom koncernen med rådgivning i övriga juridiska frågor, exempelvis bolagsrättsliga frågor.

 

 

Om dig

Vi söker dig som har juristexamen och minst 5 års erfarenhet av M&A från advokatbyrå. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna har höga ambitioner och drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Som person ska du ha god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs höga krav på att du kan och trivs med att arbeta självständigt. Du är driven, modig, hjälpsam,  ansvarsfull och prestigelös.

 

Organisationen har korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

 

 

Om Söderberg & Partners

Som en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter har vi tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partnerskoncernen har idag ca 2 400 medarbetare. Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

 

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

 

 

Ansökan

I denna process samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Sjöhagen på telefonnummer 073 641 88 81 eller på linda.sjohagen@sharprecruitment.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Söderberg & Partners

Bolagsjurist till Söderberg & Partners

Vi söker nu ytterligare en driven bolagsjurist med erfarenhet av M&A, affärsjuridik och avtalsrätt
Söderberg & Partners, Stockholm, 27 september

Läs mer !
Alla jobb hos Söderberg & Partners

Liknande jobb Bolagsjurist till Söderberg & Partners

Bolagsjurist till Söderberg & Partners

Vi söker nu ytterligare en driven bolagsjurist med erfarenhet av M&A, affärsjuridik och avtalsrätt
Söderberg & Partners, Stockholm, 27 september

Läs mer !

Bolagsjurist till Victoria Park och Hembla med placering i Malmö

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att utföra arbetsuppgifter relaterade till behovet av juridiskt stöd och rådgivning
Von Feilitzen, Malmö, 18 oktober

Läs mer !

Biträdande jurister till MAQS kontor i Malmö

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker biträdande jurister med 2-4 års erfarenhet av transaktioner till vårt kontor i Malmö.
Von Feilitzen, Malmö, 12 oktober

Läs mer !

Bolagsjurist till Mathem

I rollen som Mathem´s enda bolagsjurist kommer du att arbeta nära verksamheten i en bred juristroll.
Jurek, Stockholm, 27 september

Läs mer !

Nordnet söker bolagsjurist

Vi ser nu fram emot att välkomna en ytterligare bolagsjurist till en bred och affärsnära roll på vårt huvudkontor i Stockholm.
Jurek, Stockholm, 12 oktober

Läs mer !

Jurist och kontorschef till etablering av Insatt på din ort

Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor.
Jurek, 22 oktober

Läs mer !

Tengbom söker bolagsjurist

Tengbom söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i centrala Stockholm!
Jurek, Stockholm, 22 oktober

Läs mer !

Roschier is looking for an associate lawyer to its M&A-team

Roschier is a leading law firm, proud to help our clients succeed by offering cutting-edge legal advice.
Jurek, Stockholm, 29 september

Läs mer !

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt sökes till ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag
Jurek, Stockholm, 1 oktober

Läs mer !

Bolagsjurist till BONESUPPORT

I rollen som affärsmässig och drivande bolagsjurist hos BONESUPPORT kommer du att arbeta brett över hela företaget...
Jurek, Lund, 15 oktober

Läs mer !