Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

Stockholmshem

Alla jobb hos Stockholmshem

Stockholmshem söker hyresjurist

Vill du ha ett utmanande och omväxlande arbete i ett företag som verkligen gör skillnad i människors vardag? Då är det dig vi söker!
Stockholmshem, Stockholm, 12 april

Läs mer !
Visar annonser 1 till 1


1

Välkommen till Stockholmshem

 

Lekande barn i Skarpnäck

Stockholmshem är landets näst största bostadsföretag. Hos oss bor 49 000 nya, gamla och unga stockholmare. Lika många som i en mellanstor svensk stad, eller 5 procent av alla stadens invånare.

Stockholmshem bildades 1937 och har sedan dess varit en av de största aktörerna i huvudstadens utbyggnad och framväxt. I snart 75 år har vi skapat nya kvarter och hem till både gamla och nyinflyttade stockholmare.

Stockholmshem är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Verksamheten har genom åren renodlats mot förvaltning och uthyrning av bostäder. De kommersiella lokalerna består idag främst av mindre lokaler i de egna bostadsområdena.

Vår historia

Stockholmshem har funnits i över 75 år, sedan 1937. Genom åren har hundratusentals människor bott hos oss och vi fortsätter bygga nya bostäder åt kommande generationer. Läs mer om bostadsbyggande i Stockholm och hos Stockholmshem genom tiderna under rubriken Historik.