Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

Sveriges Kommuner och Landsting

Alla jobb hos Sveriges Kommuner och Landsting

Digitaliseringsjurist till avdelningen för digitalisering!

Digitaliseringen anses vara den enskilt starkaste förändringsfaktorn i samhället. Kommuner, landsting och regioner behöver bli mer innov...
Sveriges Kommuner och Landsting, Stockholm, 5 december

Läs mer !
Visar annonser 1 till 1


1

Välkommen till Sveriges Kommuner och Landsting

Om SKL

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för alla kommuner, landsting och regioner i Sverige. Medlemmar i SKL är Sveriges 290 kommuner och 20 landsting inklusive regionerna Gotland, Halland, Skåne och Västra Götaland.

SKL:s uppgift är att stödja och bidra till att utveckla våra medlemmars verksamhet. Vi fungerar som ett nätverk för kunskapsutbyte och samordning. I vår roll ingår att ge service och professionell rådgivning inom alla de frågor som kommuner, landsting och regioner är verksamma inom. Vi erbjuder även kurser och konferenser inom ett brett spektrum av ämnen.

Stor arbetsgivarorganisation

SKL är arbetsgivarorganisation för alla kommuner, landsting och regioner. Våra medlemmar är tillsammans arbetsgivare för mer än en miljon människor. SKL har till uppgift att teckna centrala kollektivavtal om lön och allmänna anställningsvillkor.

Arbetsgivarpolitik

Det går att göra skillnad

SKL:s ambition är att ligga steget före och belysa viktiga omvärldsförändringar. På så vis kan vi påverka utvecklingen i den riktning som ger störst nytta för våra medlemmar, och som i förlängningen bäst gynnar allmänheten. Genom intressebevakning arbetar vi för att påverka beslutsfattare såväl nationellt som internationellt.

Internationellt

Lättläst information om Sveriges Kommuner och Landsting