Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Arbetsrättsjurist

Visita söker en senior arbetsrättsjurist till vårt kontor i Stockholm

Har du ett brinnande intresse för arbetsrätt, är serviceinriktad med stort medlemsfokus och vill arbeta med en starkt växande näring? Just nu söker Visita en arbetsrättsjurist till vårt kontor i Stockholm.

 


Arbetet

Som jurist hos oss kommer du att ge arbetsrättslig rådgivning, biträda/företräda våra medlemsföretag i lokala och centrala förhandlingar och medverka i kollektivavtalsförhandlingar. Att hålla sig a jour med lagstiftningen och vara med och driva strategiska frågor inom ramen för arbetsrätten ingår också i arbetsuppgifterna. Att leda utbildningar för chefer, HR-funktioner m.fl. är även det en del i arbetet. Resor i tjänsten förekommer.Vem söker vi?

Vi ser att du är prestigelös, lösningsorienterad och en lagspelare med vana att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har ett lyhört, förtroendeingivande och relationskapande förhållningssätt gentemot våra medlemsföretag, likväl som till med- och motparter. För att lyckas i rollen och trivas hos oss tror vi att du har ett intresse av att pedagogiskt förmedla lagar och regelverk till såväl jurister som till andra yrkesgrupper samt är intresserad av samhälls- och näringspolitiska frågor. Alltid med medlemsnyttan i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift och har något års relevant arbetslivserfarenhet.Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst i en framtidsorienterad och expanderande bransch-och arbetsgivarorganisation som representerar en starkt växande näring. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare, vilket innebär ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Visita kännetecknas av en mycket öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. En organisation att trivas och utvecklas i.Utbildning och erfarenhet

  • Jur. kand. examen
  • Arbetslivserfarenhet från arbetsgivarorganisation, advokatbyrå eller bolag
  • Näringspolitiskt intresse
  • Goda kunskaper i engelska
  • Kunskap i ett tredje språk är meriterande men inte ett krav 
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer löpande kalla till intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 oktober.

 

Kontaktpersoner

Magdalena Lindeblad

magdalena.lindeblad@visita.se


 


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Visita

Arbetsrättsjurist

Har du ett brinnande intresse för arbetsrätt, är serviceinriktad med stort medlemsfokus och vill arbeta med en starkt växande näring?
Visita, Stockholm, 25 september

Läs mer !
Alla jobb hos Visita

Liknande jobb Arbetsrättsjurist

Transportföretagen söker arbetsrättsjurist

Rollen som förhandlare/arbetsrättsjurist innebär att stötta och hjälpa våra medlemsföretag inom det arbetsrättsliga...
Jurek Bemanning, Stockholm, 12 april

Läs mer !

Arbetsrättsjurist

Har du ett brinnande intresse för arbetsrätt, är serviceinriktad med stort medlemsfokus och vill arbeta med en starkt växande näring?
Visita, Stockholm, 25 september

Läs mer !

Arbetsrättsjurist till Sveriges Byggindustrier Göteborg

Sveriges Byggindustrier är en bransch- och arbetsgivarorganisation för 3 600 bygg-, anläggnings- och specialföretag
Jurek Bemanning, Göteborg, 17 september

Läs mer !

Sveriges Byggindustriers kansli söker arbetsrättsjurist

Som arbetsrättsjurist arbetar du huvudsakligen med att stötta och ge arbetsrättsliga råd och anvisningar till förbundets medlemsföretag.
Jurek Bemanning, Stockholm, 1 oktober

Läs mer !