Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Visita söker arbetsrättsjurist

Har du ett brinnande intresse för arbetsrätt, är serviceinriktad med stort medlemsfokus? Just nu söker Visita en senior arbetsrättsjurist till vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning

På vår avdelning Arbetsrätt & Förhandling arbetar för närvarande 15 jurister med specialisering inom arbetsrätten. Som jurist hos oss kommer du att ge arbetsrättslig rådgivning, biträda/företräda våra medlemsföretag i lokala och centrala förhandlingar samt medverka i kollektivavtalsförhandlingar. Att hålla sig a jour med lagstiftning och vara med att driva strategiska frågor inom ramen för arbetsrätten ingår också i arbetsuppgifterna. Att leda utbildningar för chefer, HR-funktioner m.fl. är även det en del i arbetet. Du rapporterar till förhandlingschefen. Resor i tjänsten förekommer.

Vem söker vi?

Vi ser att du är prestigelös, lösningsorienterad och en lagspelare med vana att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har ett lyhört, förtroendeingivande och relationskapande förhållningssätt gentemot våra medlemsföretag, likväl som till med- och motparter. För att lyckas i rollen och trivas hos oss tror vi att du har ett intresse av att pedagogiskt förmedla lagar och regelverk till såväl jurister som till andra yrkesgrupper samt är intresserad av samhälls- och näringspolitiska frågor. Alltid med medlemsnyttan i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst i en framtidsorienterad och expanderande bransch-och arbetsgivarorganisation som representerar en starkt växande näring. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare, vilket innebär ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Visita kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Utöver centralt belägna lokaler på Sveavägen 25, erbjuder vi rikslunchkort, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, friskvårdsinsatser samt tjänstepension enligt en ITP-liknande plan. En organisation att trivas och utvecklas i.

Utbildning och erfarenhet

  • Jur.kand. examen
  • Arbetslivserfarenhet från förbund, advokatbyrå eller bolag
  • Näringspolitiskt intresse
  • Goda kunskaper i engelska
  • Kunskap i ett tredje språk är meriterande men inte ett krav Vill du veta mer?
  • För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Antje Dedering på 08-762 74 39. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anki Hedberg Söderström på 08-762 74 08.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast den 10 juni 2018. Ansökan görs via vår hemsida www.visita.se.

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Vi samlar mer än 5 000 medlemsföretag med över 7 170 verksamheter, främst hotell, restauranger, caféer, nöjesrestauranger, cateringföretag, konferensanläggningar, spa, campingföretag, vandrarhem, skidanläggningar, nöjes- och djurparker, turistbyråer, turist- och eventföretag. Som branschorganisation hjälper Visita företagen att växa och utvecklas och är besöksnäringens företrädare i politiska frågor. Som arbetsgivarorganisation ger Visita företagen råd och stöd i arbetsgivarfrågor och i förhandlingar med våra fackliga motparter. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Visita

Visita söker arbetsrättsjurist

På vår avdelning Arbetsrätt & Förhandling arbetar för närvarande 15 jurister med specialisering inom arbetsrätten.
Visita, Stockholm, 14 maj

Läs mer !
Alla jobb hos Visita

Liknande jobb Visita söker arbetsrättsjurist

Visita söker arbetsrättsjurist

På vår avdelning Arbetsrätt & Förhandling arbetar för närvarande 15 jurister med specialisering inom arbetsrätten.
Visita, Stockholm, 14 maj

Läs mer !