Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

CGM är en internationell koncern med cirka 5,000 kompetenta och erfarna medarbetare. Vi finns representerade i 55 länder och våra e-Hälsolösningar täcker behoven för alla typer av verksamheter. Vår vision ”Synchronizing healthcare” genomsyrar allt arbete vi gör.

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.Arbetsuppgifter
Rollen innebär att vara first point of contact och hantera samtliga juridiska frågeställningar som uppkommer inom bolaget. Kommersiella avtal är en stor del av arbetet, tex. samarbetsavtal, sekretessavtal, konsultavtal och leverantörsavtal men du kommer även att hantera tvister, försäkringsfrågor, bolagsfrågor mm. Förutom detta så är erfarenhet från offentlig upphandling väldigt viktigt eftersom flera stora kunder finns inom offentlig sektor.


Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har minst fem års erfarenhet från advokatbyrå och bolag. Du har mycket goda affärsjuridiska kunskaper gärna inom IT-rätt och offentlig upphandling. Du är van vid att skriva, granska och förhandla kommersiella avtal på både svenska och engelska och uttrycker dig väl i båda språken i tal och skrift. För att trivas i denna roll bör du tycka om och vara van att arbeta självständigt och verksamhetsnära. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att ge service till verksamheten samt att bidra till goda affärer. Vidare har du hög integritet och driv.


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en affärsnära spännande roll med stort eget ansvar och intressanta uppgifter.

Du kommer att vara ensam i din roll som bolagsjurist och rapportera direkt till VD som du kommer att arbeta nära tillsammans med liksom den övriga verksamheten. Arbetet innebär nära kontakt med affären vilket också innebär att du kommer att sitta med i de olika ledningsgrupperna för Sverige bolaget liksom de två affärsenheterna.


Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan redan idag, dock senast den 1 maj 2019. Vid frågor, vänligen kontakta Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Rosita når du på telefon 073-540 57 07 eller skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till www.vonfeilitzen.se.

Välkommen med din ansökan!


 
 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Engagerad bolagsjurist till EVRY

Vi tror att du har tre till fem års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter på advokatbyrå eller annan likvärdig erfarenhet.
Von Feilitzen, Stockholm, 2 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

Rollen innebär att vara first point of contact och hantera samtliga juridiska frågeställningar som uppkommer inom bolaget.
Von Feilitzen, Stockholm, 23 april

Läs mer !
Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

Rollen innebär att vara first point of contact och hantera samtliga juridiska frågeställningar som uppkommer inom bolaget.
Von Feilitzen, Stockholm, 23 april

Läs mer !

Bolagsjurist till Swedavia

I Swedavia blir du en del av en verksamhet i en spännande bransch. Du kommer till en unik arbetsplats med puls och atmosfär.
Swedavia, Stockholm, För 12 timmar sedan

Läs mer !

Affärsdriven bolagsjurist till Areim i Stockholm

Som bolagsjurist på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor
Areim, Stockholm, Igår

Läs mer !

JO söker föredragande

JO söker hovrätts- eller kammarrättsassessorer, eller andra kvalificerade jurister, för anställning som föredragande.
Riksdagens ombudsmän – JO, Stockholm, 6 maj

Läs mer !

JO söker föredragande

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att utreda anmälningar från allmänheten och att ge förslag till beslut i dessa ärenden.
Riksdagens ombudsmän – JO, Stockholm, 14 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till Eltel

Som bolagsjurist hos oss arbetar du nära den operativa verksamheten och hanterar alla typer av legala frågor.
Jurek Bemanning, Stockholm, 8 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till IP-Only

IP-Only har de senaste åren utmanat de traditionella telekomstrukturerna. Nu söker vi en engagerad och initiativrik Bolagsjurist.
Jurek Bemanning, Stockholm, 26 mars

Läs mer !

Bolagsjurist till Volkswagen Finans Sverige

Vi söker dig som har jur. kand. examen och minst två års relevant arbetslivserfarenhet.
Volkswagen Finans Sverige, Södertälje, 30 april

Läs mer !

Bolagsjurist till Strömma Turism & Sjöfart AB

I din roll som bolagsjurist arbetar du främst med affärsrelaterad juridik, framförallt olika typer av avtal. Du ger juridiskt stöd...
Jurek Bemanning, Stockholm, 16 maj

Läs mer !

Bolagsjurist till Nordnet

Vi söker dig som är en allmänt skicklig jurist och som har ett intresse för sparande och finansiella marknader.
Nordnet, Stockholm, 30 april

Läs mer !