Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Senior arbetsrättsjurist till WSP

WSP är ett av världens ledande konsultbolag och rådgivare inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med 66 300 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare.

 

Till vårt kontor i Stockholm, Globen, söker vi en senior arbetsrättsjurist som ska stötta WSPs verksamhet i Sverige och övriga Norden. Du kommer att utgöra en del av vårt juristteam och stötta ledningsgrupper och chefer med ett brett utbud av löpande och långsiktigt arbetsrättslig rådgivning. Arbetssättet genomsyras av stor öppenhet, hög kompetens och affärsfokus.

 

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsrättsjurist på WSP kommer du tillsammans med juristavdelningen att stötta främst den svenska, men även den nordiska, affärsverksamheten, i ett brett spektrum av arbetsrättsliga frågor.

 

Här har du möjlighet att vara med och vidareutveckla det arbetsrättsliga arbetet och bidra till uppbyggnaden av bolagets interna infrastruktur gällande arbetsrätt. Du kommer att rapportera till bolagets chefsjurist i Norden. Resor i tjänsten förekommer.

 

För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en föränderlig, dynamisk och internationell arbetsmiljö. Det är viktigt att du gillar ett högt tempo, är energisk, prestigelös, lösningsorienterad, självständig och alltid har affärsmässigheten i fokus. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta snabba beslut samt ha en god social och kommunikativ förmåga.

 

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med mycket goda resultat och har 6 - 10 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och bolag/förbund där du har arbetat självständigt med arbetsrätt och gärna fackliga förhandlingar. Har du dessutom erfarenhet av arbetsrätt på nordisk nivå är detta meriterande.

 

Vi är en internationell organisation och därför är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information om tjänsten eller företaget, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27 mail: zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från WSP

Senior arbetsrättsjurist till WSP

Till vårt kontor i Stockholm, Globen, söker vi en senior arbetsrättsjurist som ska stötta WSPs verksamhet i Sverige och övriga Norden.
WSP, Stockholm, 10 november

Läs mer !
Alla jobb hos WSP

Liknande jobb Senior arbetsrättsjurist till WSP

Senior arbetsrättsjurist till WSP

Till vårt kontor i Stockholm, Globen, söker vi en senior arbetsrättsjurist som ska stötta WSPs verksamhet i Sverige och övriga Norden.
WSP, Stockholm, 10 november

Läs mer !

HR-specialist/Arbetsrättsjurist till Unionen

I din roll som HR-specialist/Arbetsrättsjurist på Unionen kommer du självständigt driva frågor på såväl operativ som strategisk nivå.
Jurek, Stockholm, 28 november

Läs mer !

Senior Legal & Compliance Specialist till BMW Northern Europe

Vi söker en Senior Legal & Compliance Specialist till BMW Northern Europe AB. Du kommer att arbeta nära chefsjuristen
Jurek, Sollentuna, 4 oktober

Läs mer !

Sr Legal Counsel, Group Legal Affairs & Compliance, Lantmännen

Som Senior Legal Counsel, Group Legal Affairs & Compliance, kommer du arbeta med Lantmännens koncernövergripande legala...
Jurek, Stockholm, 17 oktober

Läs mer !

Senior biträdande jurist/junior advokat till Lebenberg

Lebenberg Advokatbyrå är en fullservice nischbyrå inom den svenska och internationella familjerätten.
Jurek, Stockholm, 28 november

Läs mer !

Regional ombudsman till Unionen Sjuhall

Unionen Sjuhall, med kontor i Borås, ger service och stöd till cirka 16 500 medlemmar i regionen. Vi är 11 medarbetare
Unionen, Borås, 17 november

Läs mer !

Group Legal Counsel – Labour law, AB Volvo

We are now looking for a Group Legal Counsel to strengthen our team with particular focus on labour law.
Jurek, Göteborg, 24 november

Läs mer !